Aktywne Wpisy

kamsher +30
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +10
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z

Wygląda na to, że Międzynorodowa Unia Astronomiczna przemianowała prawo Hubble'a na prawo Hubble-Lemaître.
Ekstra, że Lemaitre - twórca hipotezy Wielkiego Wybuchu - w końcu został doceniony.
Trochę to ciekawe ze względu na gunwoburzę na wykopie #bekazkatoli vs #naukowcywiary, bo Lemaitre był księdzem kosmologiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#astronomia #gruparatowaniapoziomu
@errrr Choćby wiedza historyczna. Mamy dość dokładny opis życia człowieka, który udowodnił, że jest jednocześnie Bogiem. Pomijam, że brak na razie innego racjonalnego wytłumaczenia tego, kto puścił ten świat w ruch.
@dr_zajac: "udowodnił, że jest bogiem" :D
Czyli bóg-zapchajdziura.
@krzychkrzych: jeśli w XXI wieku chcą być traktowani poważnie i utrzymać "owieczki" przy sobie, to jednak ich. Tymczasem te "dogmaty" są bez większego trudu masakrowane (i w tym przypadku wcale nie jest to przesada) elementarną logiką, bo zwyczajnie nie trzymają się kupy nawet w swoim własnym kontekście.
Nie jest, niestety znaczna część katolików (i nie tylko) wciąż tego nie rozumie
Jak zawsze przy braku argumentu atakujecie rozmówcę.
Dużo katoli uprawia naukę - dużo jest hipokrytów i im to nie przeszkadza, nic nie poradzę.
Religijne mity przy próbie weryfikacji naukowej pryskają natychmiast. Dlatego tacy kato-naukowcy weryfikacją naukową omijają swoje dogmaty szerokim łukiem.
@krzychkrzych: no właśnie.
Dlaczego ja miałbym to udowadniać?
Jednoosobowy bóg w trzech osobach, który wysyła samego siebie w formie gołębia, by zapowiedział że zapłodni sam sobą
biologicznych. Nie da sie na nie wyprowadzic naukowego wzoru. Prosilem cie o wykazanie sprzecznosci miedzy dwoma konkrentymi dogmatami. W ten infantylny sposob w jaki pisales o golebiu ktory zapladnia nieletnia zydowke mozna wysmiac
@krzychkrzych: czyli są niczym nie podpartymi bajkami. Dokładnie.
A ja pisałem, że są sprzeczne nawet w swoim własnym kontekście, więc pokazałem przykład.
Nazywanie czegoś bzdurą to typowy argument kogoś, kto nie ma nic do powiedzenia.
Komentarz usunięty przez autora
@krzychkrzych: no to się słabo starał, bo przed chwilą bez większego wysiłku to zrobiłem: cały fundament chrześcijaństwa, czyli opowieść o grzechu pierworodnym i zbawieniu, nie trzyma