Aktywne Wpisy

lubie-sernik +6
Idę zaraz do Azjatyckiego Psychiatry xD
Boję się
Boję się

wfyokyga +31
Ludź spadł ci guwniak, zaraz ci podam
źródło: temp_file8086857561237007442
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file8086857561237007442
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@errrr Choćby wiedza historyczna. Mamy dość dokładny opis życia człowieka, który udowodnił, że jest jednocześnie Bogiem. Pomijam, że brak na razie innego racjonalnego wytłumaczenia tego, kto puścił ten świat w ruch.
@dr_zajac: "udowodnił, że jest bogiem" :D
Czyli bóg-zapchajdziura.
@krzychkrzych: jeśli w XXI wieku chcą być traktowani poważnie i utrzymać "owieczki" przy sobie, to jednak ich. Tymczasem te "dogmaty" są bez większego trudu masakrowane (i w tym przypadku wcale nie jest to przesada) elementarną logiką, bo zwyczajnie nie trzymają się kupy nawet w swoim własnym kontekście.
Nie jest, niestety znaczna część katolików (i nie tylko) wciąż tego nie
Jak zawsze przy braku argumentu atakujecie rozmówcę.
Dużo katoli uprawia naukę - dużo jest hipokrytów i im to nie przeszkadza, nic nie poradzę.
Religijne mity przy próbie weryfikacji naukowej pryskają natychmiast. Dlatego tacy kato-naukowcy weryfikacją naukową omijają swoje dogmaty szerokim łukiem.
@krzychkrzych: no właśnie.
Dlaczego ja miałbym to
biologicznych. Nie da sie na nie wyprowadzic naukowego wzoru. Prosilem cie o wykazanie sprzecznosci miedzy dwoma konkrentymi dogmatami. W ten infantylny sposob w jaki pisales o golebiu ktory zapladnia nieletnia zydowke mozna
@krzychkrzych: czyli są niczym nie podpartymi bajkami. Dokładnie.
A ja pisałem, że są sprzeczne nawet w swoim własnym kontekście, więc pokazałem
Nazywanie czegoś bzdurą to typowy argument kogoś, kto nie ma nic do powiedzenia.
Komentarz usunięty przez autora
@krzychkrzych: no to się słabo starał, bo przed chwilą bez większego wysiłku to zrobiłem: cały fundament chrześcijaństwa, czyli opowieść o grzechu pierworodnym i zbawieniu, nie trzyma