Wpis z mikrobloga

@GeneralX: Biorąc pod uwagę, że w ciągu roku dostajemy jakieś plus minus ~6 rozdziałów, to bardzo możliwe... o ile nie będzie wydawanych dużo gier Love Life ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GeneralX: Berserk, HxH, Vagabond (tutaj nawet nie wiadomo, czy autor kiedykolwiek planuje wrócić z wakacji do tworzenia mangi)... można tak skompletować całkiem długą listę.
  • Odpowiedz
@jaqqu7: Ale mimo braku Casci, pomimo, że znowu musieliśmy czekać na ten rozdział to jednak rozdział jest niesamowicie narysowany...
Chyba jeden z najładniejszych.
  • Odpowiedz
@GeneralX: Nie, ani kolejnego "dzieła" Mashimy ani spin-offów. Po FT mam dość jego tropów fabularnych i kopiowania własnych bohaterów do następnych mang.
  • Odpowiedz
@GeneralX: A właśnie - jak się zapatrujesz, że Gintama podobno ma się skończyć w kilka rozdziałów? Generalnie ostatnio odpuściłem sobie czytanie na razie, bo trochę mnie zmęczyły chaptery po bitwie z Utsuro.
  • Odpowiedz
@jaqqu7: Nie wiem, bo to wygląda mi na jakiś troll. Ostatni rozdział to w połowie komedia a teraz wyszły spoilery do nowego chapu, w którym połowa chapa to komedia. Główny wątek tego arcu nawet nie ruszył od rozdziału 690.
  • Odpowiedz
@jaqqu7: Autor Vagabonda może nie mieć żadnej motywacji do rysowania, bo reedycja jego starego tytułu sprzedaje się jak świeże bułeczki. Nic nowego nie musi robić, by mieć serię w top 5 rankingów sprzedaży.
  • Odpowiedz