Wpis z mikrobloga

Co ja znalazłem ( ͡ ͜ʖ ͡) ogólnie polecam wszelką prasę i media religijne, niezależnie od wyznania istna kopalnia #truelolcontent xD
@lakukaracza_ zostaw te katolickie fora, to jest żyła złota ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Babka chyba nie uświadomiła sobie co napisała ( ͡ ͜ʖ ͡) najlepsze fragmenty :

I chyba faktycznie tylko regularne obśmiewanie, pokazywanie niedorzeczności związanym z wróżbiarstwem i innym bajaniem (...) faktycznie daje realne, pozytywne skutki (...)

Według badań również, nadal 11 proc. ankietowanych gotowych jest udać się do wróżbity po „poradę”, choć liczba klientów się zmniejsza. Tym samym „zawód” wróżki czy innej wiedźmy nie przejdzie w najbliższym czasie do kategorii „zawodów ginących”, ale być może chociaż część wróżek będzie musiała iść na wróżbiarskie bezrobocie. Czego im trzeba szczerze życzyć, jednocześnie życząc znalezienia uczciwej pracy.

Całość
https://www.gosc.pl/doc/4929429.Wrozki-na-bezrobociu

#neuropa #4konserwy #bekazkatoli #gimboateizm #bekazprawakow
Zajakiegrzechy - Co ja znalazłem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ogólnie polecam wszelką prasę i media r...

źródło: comment_K4YoeZCF7TrSGo6jnChT83hqo0fHFrWk.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wakacje_w_styksie Ja żałuję tylko jednego, że będzie jak w Niemczech- deklaracja przy zameldowaniu przynależności do kościoła katolickiego lub innego oznacza podatek na utrzymanie tychże wspólnot. Już teraz tam Polacy z tym pięknie próbują kręcić, a tutaj, co dopiero by było, oj mamo ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz