Aktywne Wpisy
snickers111a +806
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
wezsepigulke +556
Czy to jest normalne, że w wieku 20-kilku lat nie mam żadnych znajomych? Jedyni ludzie z jakimi się spotykam oprócz mojej dziewczyny i rodziny to siostra dziewczyny z jej chłopakiem (ale powiedzmy szczerze, zapraszają mnie bo zapraszają ją, tak to by mieli mnie w dupie). Czasem jakieś krótkie spotkanie z koleżankami mojej siostry, ale to raz na kwartał. Mam hobby (sport) który uprawia się z innymi ludźmi, ale nikogo nie poznałem bardziej, no oprócz jakiś pogaduszek na 5 minut, hehe fajnie było no i wszyscy do domu. Znajomości ze szkół/studiów się porozjeżdżały zupełnie.
Mieszkam w dużym mieście gdzie jest dużo eventów i ludzi, ale nie bardzo wierzę w to, że da się poznać kogoś w moim wieku, każdy zajęty robotą, nauką, drugą połówką, a jak już z tobą gadają to jakby z przymusu albo "no tak tak" i gapią się w telefon. I żeby nie było, nie jestem jakąś #!$%@?ą, gadać z ludźmi raczej umiem, często nakręcałem spotkania w grupie tak że wszyscy mieli banana na twarzy i nie było zamuły. Moja siostra ma koleżanki, ale znają się ze szkół i nie mają chłopaków, więc mają czas na znajomych. Te które mają chłopaka odzywają się raz na pół roku.
Tak więc pytanie brzmi - jak i gdzie poznać nowych ludzi, żeby chcieli utrzymać kontakt? Nie mówię o wielkich przyjaźniach, ale fajnie byłoby wyjść na jakieś piwo albo event. Za gównorady pt. "no nie wiem, wejdź w jakąś grupę i do kogoś zagadaj hehe" dziękuję bo jak widać powyżej próbowałem i #!$%@? to daje, każdy pogada chwile i #!$%@? do domu. Może podacie przykłady z życia wzięte gdzie wy poznaliście kogoś (nie licząc szkół/studiów/roboty) i utrzymujecie kontakt?
#przegryw #pytanie #gownowpis #depresja
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@Mescuda jak kiedyś będziesz miał jedną to zobaczysz, że taki układ bez znajomych to nic dobrego. Można się ugotować we własnym sosie.
Ten komentarz został
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez moderatora