@TechBoss-pl: mam webh i pięknie śmiga. Paru znajomych tez wzięło i nikt nie narzeka. Bywały jakieś tam problemy ale ogólnie bardzo spoko i support pomocny.
Jak wpiszesz kod: PROMO5192 to zapłacisz 20% mniej - tylko wtedy najlepiej wziąć od razu na rok albo i dwa, bo wtedy najwięcej zaoszczędzisz (zniżka z polecenia jest tylko za 1. płatnośc), a potem i tak wejdzie Ci rabat lojalnościowy
@trustME: dzięki serdeczne za podpowiedź. 20% to całkiem sporo. Czytałem dobre i mniej dobre opinie o webh mają też średnio zachęcającą stronę, no ale na wybór mam jeszcze trochę czasu mam nadzieję, że kod będzie działał do tej pory :)
@TechBoss-pl: uczciwie powiem - mam hosting i VPS od prawie 2 lat w sumie już i nie zdarzyła się żadna wieksza awaria. Max downtime był 2h i to było w nocy. Także z mojej strony polecam, ale wiadomka - decyzja należy do Ciebie. Support do tego stopnia pomocny, że chciałem coś stestować na VPSie i bałem się rozgrzebać produkcję, to stworzyli mi za friko na 5 dni VPS'a żebym mógł
@TechBoss-pl: Skoro masz jeszcze trochę czasu to może skorzystasz z naszej oferty w trakcie weekendu (tego lub następnego)? Wtedy usługi są tańsze o 50% (nowe konta hostingowe za pierwszy okres, w przypadku okresu testowego za drugi okres) jak i można skorzystać z kodu polecającego obniżającego cenę końcową o 20% :) Proponujemy też zakup konta na okres testowy, od 1 do 4 PLN za 14 dni.
@TechBoss-pl: a ja polecę MyDevil mam u nich sporo usług i na razie nie mam zastrzeżeń no i mają genialny support wsparli mnie przy migracji dziesiątek stron jak mój hosting się zamykał i w zasadzie wszystko było bezboleśnie w razie czego skorzystaj z promo weekendowych i dodatkowego refa na +20% http://www.mydevil.net/pp/92SMZ2ZRB7
@TechBoss-pl: również polecę webh. Mam dwa vps od jakiś 2 lat u nich, większej awarii sobie nie przypominam. Dodatkowo mają fajny support który chętnie pomaga
@trustME no to dobra wiadomość, że kolejna zadowolona osoba która poleca ten hosting bo w sumie są nawet tańsi od MyDevil
@MyDevil mam trochę więcej czasu niż 2 tygodnie narazie luźno się rozglądam, żeby jak przyjdzie czas działać, a nie szukać dopiero. Dzięki za informację. Jaki jest u was koszt przeniesienia strony?
@TechBoss-pl: mowa o jednej stronie theboss.pl? Jak widzę, to wordpress, działa poprawnie na minimum PHP 5.6 (czyli nie ma jakiś dziwnych, starych dodatków?) jak tak, to przenosimy bez dodatkowych opłat przy zakupie usługi na rok z góry. Obok PHP 5.6 mamy też 7.0, 7.1 oraz 7.2. Maile trzymane online również migrujemy bez dodatkowych opłat z wykorzystaniem Imapsync.
@TechBoss-pl: bierz od @MyDevil i się nie zastanawiaj. Podejście właścicieli jest wyjątkowo proklienckie. Nie ma żadnych problemów, pomoc techniczna jest szybka i sprawna. W wielu problemach pomogą ci użytkownicy na IRC https://pirc.pl/bramka/mydevil/ Cena spada (w stosunku do ceny podstawowej) w 2, 3 roku i pozostaje juz obniżona.
Jak chcesz przycebulić kup na 14 dni za 1-4 zł a w weekend skorzystać z promocji 50% i dodatkowo 20% z kodu
@webh skłaniam się ku waszej ofercie ale chyba wykupię jakiś okres testowy tu i tu i sam zobaczę bo w praktyce może coś tam mi nie leżeć a nie chcę już migrowac więcej tylko zostać u jednego dostawcy. Macie fajną ofertę i dobre ceny a do tego podoba mi się że za rok jest mniej a nie więcej do zapłaty.
Po dwóch miesiącach rzeźby projekt ukończony :) wyleciało skrzydło, zawieszenie z obniżonego dziadostwa przywrócone do stanu fabrycznego, nowa folia i parę wizualnych rozkmin, których nie chce mi się wymieniać.
Chciałbym zmienić hosting na coś solidnego, na SSD nie płacąc przy tym 500 zł rocznie.
Może coś innego?
#hosting #webh #mydevil
Jaki hosting wybrać
Jak wpiszesz kod: PROMO5192 to zapłacisz 20% mniej - tylko wtedy najlepiej wziąć od razu na rok albo i dwa, bo wtedy najwięcej zaoszczędzisz (zniżka z polecenia jest tylko za 1. płatnośc), a potem i tak wejdzie Ci rabat lojalnościowy
Support do tego stopnia pomocny, że chciałem coś stestować na VPSie i bałem się rozgrzebać produkcję, to stworzyli mi za friko na 5 dni VPS'a żebym mógł
Wtedy usługi są tańsze o 50% (nowe konta hostingowe za pierwszy okres, w przypadku okresu testowego za drugi okres) jak i można skorzystać z kodu polecającego obniżającego cenę końcową o 20% :)
Proponujemy też zakup konta na okres testowy, od 1 do 4 PLN za 14 dni.
mam u nich sporo usług i na razie nie mam zastrzeżeń
no i mają genialny support
wsparli mnie przy migracji dziesiątek stron jak mój hosting się zamykał i w zasadzie wszystko było bezboleśnie
w razie czego skorzystaj z promo weekendowych i dodatkowego refa na +20%
http://www.mydevil.net/pp/92SMZ2ZRB7
Psst. Z kodem WYKOP aż 25% taniej!
@MyDevil mam trochę więcej czasu niż 2 tygodnie narazie luźno się rozglądam, żeby jak przyjdzie czas działać, a nie szukać dopiero. Dzięki za informację. Jaki jest u was koszt przeniesienia strony?
@Dibhala mówisz, że co bym nie wybrał to
Jak widzę, to wordpress, działa poprawnie na minimum PHP 5.6 (czyli nie ma jakiś dziwnych, starych dodatków?) jak tak, to przenosimy bez dodatkowych opłat przy zakupie usługi na rok z góry. Obok PHP 5.6 mamy też 7.0, 7.1 oraz 7.2.
Maile trzymane online również migrujemy bez dodatkowych opłat z wykorzystaniem Imapsync.
Cena spada (w stosunku do ceny podstawowej) w 2, 3 roku i pozostaje juz obniżona.
Jak chcesz przycebulić kup na 14 dni za 1-4 zł a w weekend skorzystać z promocji 50% i dodatkowo 20% z kodu
@TechBoss-pl: jedni i drudzy są na wykopie.
Jak nie będzie banglać, to im przecież zrobisz bangladesz na mirko i od razu zacznie banglać ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Migracja tak jak wcześniej wspomniano jest w cenie.