Wpis z mikrobloga

Mirki MyDevil czy Webh?

Chciałbym zmienić hosting na coś solidnego, na SSD nie płacąc przy tym 500 zł rocznie.
Może coś innego?

#hosting #webh #mydevil

Jaki hosting wybrać

• MyDevil 69.2% (18)
  • Webh 30.8% (8)
  • Inny 0% (0)

Oddanych głosów: 26

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TechBoss-pl: mam webh i pięknie śmiga. Paru znajomych tez wzięło i nikt nie narzeka. Bywały jakieś tam problemy ale ogólnie bardzo spoko i support pomocny.

Jak wpiszesz kod: PROMO5192 to zapłacisz 20% mniej - tylko wtedy najlepiej wziąć od razu na rok albo i dwa, bo wtedy najwięcej zaoszczędzisz (zniżka z polecenia jest tylko za 1. płatnośc), a potem i tak wejdzie Ci rabat lojalnościowy
  • Odpowiedz
@trustME: dzięki serdeczne za podpowiedź. 20% to całkiem sporo. Czytałem dobre i mniej dobre opinie o webh mają też średnio zachęcającą stronę, no ale na wybór mam jeszcze trochę czasu mam nadzieję, że kod będzie działał do tej pory :)
  • Odpowiedz
@TechBoss-pl: uczciwie powiem - mam hosting i VPS od prawie 2 lat w sumie już i nie zdarzyła się żadna wieksza awaria. Max downtime był 2h i to było w nocy. Także z mojej strony polecam, ale wiadomka - decyzja należy do Ciebie.
Support do tego stopnia pomocny, że chciałem coś stestować na VPSie i bałem się rozgrzebać produkcję, to stworzyli mi za friko na 5 dni VPS'a żebym mógł
  • Odpowiedz
@TechBoss-pl: Skoro masz jeszcze trochę czasu to może skorzystasz z naszej oferty w trakcie weekendu (tego lub następnego)?
Wtedy usługi są tańsze o 50% (nowe konta hostingowe za pierwszy okres, w przypadku okresu testowego za drugi okres) jak i można skorzystać z kodu polecającego obniżającego cenę końcową o 20% :)
Proponujemy też zakup konta na okres testowy, od 1 do 4 PLN za 14 dni.
  • Odpowiedz
  • 0
@trustME no to dobra wiadomość, że kolejna zadowolona osoba która poleca ten hosting bo w sumie są nawet tańsi od MyDevil

@MyDevil mam trochę więcej czasu niż 2 tygodnie narazie luźno się rozglądam, żeby jak przyjdzie czas działać, a nie szukać dopiero. Dzięki za informację. Jaki jest u was koszt przeniesienia strony?

@Dibhala mówisz, że co bym nie wybrał to
  • Odpowiedz
@TechBoss-pl: bierz od @MyDevil i się nie zastanawiaj. Podejście właścicieli jest wyjątkowo proklienckie. Nie ma żadnych problemów, pomoc techniczna jest szybka i sprawna. W wielu problemach pomogą ci użytkownicy na IRC https://pirc.pl/bramka/mydevil/
Cena spada (w stosunku do ceny podstawowej) w 2, 3 roku i pozostaje juz obniżona.

Jak chcesz przycebulić kup na 14 dni za 1-4 zł a w weekend skorzystać z promocji 50% i dodatkowo 20% z kodu
  • Odpowiedz
mówisz, że co bym nie wybrał to będzie dobrze?

@TechBoss-pl: jedni i drudzy są na wykopie.
Jak nie będzie banglać, to im przecież zrobisz bangladesz na mirko i od razu zacznie banglać ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@TechBoss-pl: hej, decyzja już podjęta? Gdybyś potrzebował pomocy przy migracji lub jakieś pytania, możesz śmiało do nas napisać.

Migracja tak jak wcześniej wspomniano jest w cenie.
  • Odpowiedz
  • 0
@webh skłaniam się ku waszej ofercie ale chyba wykupię jakiś okres testowy tu i tu i sam zobaczę bo w praktyce może coś tam mi nie leżeć a nie chcę już migrowac więcej tylko zostać u jednego dostawcy. Macie fajną ofertę i dobre ceny a do tego podoba mi się że za rok jest mniej a nie więcej do zapłaty.
  • Odpowiedz