Aktywne Wpisy
bigdabro +66
#przegryw #wygryw #logikarozowychpaskow
rok temu żonka stwierdziła, że mnie nie kocha chce rozwodu. Starałem się bardzo to naprawić bo bardzo ją kochałem mimo jej wad. Z jej strony pojawiła się także zdrada emocjonalna ( pisała z przyjecielem) swoją dawną miłością o swoich fantazjach erotycznych i fetyszach. Nawet się umówili na weekend, ale ostatecznie żonka się wycofała bo gość był zbyt.... agresywny. Generalnie facet 38 lat co 2 dzień pijany bezrobotny, ma dziecko
rok temu żonka stwierdziła, że mnie nie kocha chce rozwodu. Starałem się bardzo to naprawić bo bardzo ją kochałem mimo jej wad. Z jej strony pojawiła się także zdrada emocjonalna ( pisała z przyjecielem) swoją dawną miłością o swoich fantazjach erotycznych i fetyszach. Nawet się umówili na weekend, ale ostatecznie żonka się wycofała bo gość był zbyt.... agresywny. Generalnie facet 38 lat co 2 dzień pijany bezrobotny, ma dziecko
Do wszystkich tych, którzy aktywnie lamentują na temat braku upominków/życzeń od firm na dzień mężczyzn - jesteście w błędzie.
Wszystkie firmy w Polsce nie tylko obchodzą dzień mężczyzn, ale nawet robią z tego miesięcznicę, dzięki czemu każdego 10 dnia miesiąca dostajecie 13% więcej kasy za tę samą pracę co kobiety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pieklomezczyzn #pieklokobiet #dzienmezczyzn
Wszystkie firmy w Polsce nie tylko obchodzą dzień mężczyzn, ale nawet robią z tego miesięcznicę, dzięki czemu każdego 10 dnia miesiąca dostajecie 13% więcej kasy za tę samą pracę co kobiety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pieklomezczyzn #pieklokobiet #dzienmezczyzn
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Szanowny Kliencie,
Osoba przyjmująca płytę w netpunkcie nie jest serwisantem i nie może stwierdzać baku usterki lub jej występowania (do zgłoszenia dodaje ewentualne uwagi które są później sprawdzane). Usterka została zdiagnozowana w naszym serwisie po otrzymaniu produktu z netpunktu
Jakies pomysly co moge zrobic? Nie moge udowodnic ze byla cala, bo nie wpadlem na pomysl robienia zdjec, jakichs dowodow przed oddawaniem na gwarancje xD Na infolinii nie idzie sie nic dowiedziec, bo ciagle nie ma goscia od mojej gwarancji, a na to co mi odpisal wyzej czekalem 5 dni, dzieki za kazda odpowiedz
#komputery #informatyka #kiciochpyta #pytanie #morele #zalesie #programista15k
Pewnie jakiś serwisant przerzucał sprzęt i uszkodził, ewidentnie jest w miejscu gdzie jest "dziura" w zatrzasku.