Wpis z mikrobloga

Słuchajcie, kochani, naszła mnie rozkmina po pewnych używkach i przejrzeniu szotów. Właściwie to dwie. Pierwsza: nie mówcie FAS-iarzowi, że z jego matką i ogólnie rodziną jest coraz gorzej. On jest ograniczony mentalnie, dobitnie to pokazuje swoimi zachowaniami antyspołecznymi. Jemu żyje się dobrze, ma hajs, sławę, robią sobie z nim zdjęcia, więc jego móżdżek interpretuje ten stan rzeczy jako poprawę bytu CAŁEJ rodziny. Jego olbrzymie ego i pospolite #!$%@? sprawia, że zaspokojenie swoich potrzeb uznaje za zaspokojenie potrzeb rodziny. Tak myślę. No albo, co równie albo i bardziej prawdopodobne, po prostu wbija w nich wszystkich swojego niemytego tydzień bydlaka( ͡° ͜ʖ ͡°) druga rozkmina wiąże się z jakimś filmem, który kiedyś oglądałem, ale mój spizgany mózg teraz nie pamięta tytułu. W każdym razie, koleś podpisał tam cyrograf i chciał hajs i coś tam jeszcze. No i z początku było super - wygrywał w kasynie czy gdzieś, miał dużo piniondzów, zaczynały się wokół niego kręcić laski, miał od #!$%@? kolegów. ALE! Stopniowo tracił wszystko poza hajsem. Konflikty z bliskimi, rodziną, zostawał coraz bardziej sam, sam ze swoim bogactwem, a jego działania niszczyły bliskich, chyba nawet w jakiś sposób doprowadził do śmierci ojca, a brata #!$%@?ł do pierdla. I coś Wam to przypomina?( ͡° ͜ʖ ͡°) Grubas sprzedał duszę i chciał to, czego zawsze miał najmniej - hajs i sławę. No i hajs ma, nieraz wpadają mu dwa tysiące przez dzień NIC nie robienia. Jest sławny? No jest. Nie rozumie, że jest sławny przez patole, uważa, że robi coś NIEZWYKŁEGO, no ale co tam, jest sława. A co się dzieje z jego bliskimi? Skłócony już prawie z każdym "kumplem", większość stała się jego wrogiem. Matka? Umiera, nie je, sra pod siebie, boi się wyjść z domu, wpadła już niemal w śmiertelne stadium alkoholizmu. Brat? Był w bidulu, był bity, pewnie ciągle jest ciśnięty przez rówieśników, a co dopiero jak pójdzie do szkoły średniej, bo chyba dopiero kończy gimnazjum. Kobieta życia? Zamieniona w internetowe pośmiewisko i dziwke, mimo że byli razem jeszcze zanim stał się bogaty, obecnie chyba się rozstali i Pulpet musi zadowolić się jakimś hajsociągiem z bachorem, Roksiarą jakąś albo, do niedawna, Baobabem. Mieszkanie rozdupcone i #!$%@? bardziej niż przeciętna obora na polskiej wsi. Pogardzany, wyśmiewany, wykorzystywany przez nowych "kumpli", bo ma hajs i może postawić coś ziomkowi. Reputacja menela i #!$%@? bez uczuć i empatii, zła sława na cały kraj. Teoretycznie jego życie jest zniszczone, przynajmniej w oczach normalnego człowieka, który ceni rodzinę i tak dalej. Ale hajs ma, spełnił swoje marzenie. Żeby nie było, nie wierzę za bardzo w takie rzeczy jak cyrografy itp, ale przyszedł mi do głowy ten film i tak zjarany powiązałem fakty( ͡° ͜ʖ ͡°) wiem, #!$%@? Cię obchodzi, drogi czytelniku, moje #!$%@?, ale skoro doszedłeś aż tutaj to zostaw suba, łapkę w górę i kliknij dzwoneczek aby być na bieżąco!( ͡° ͜ʖ ͡°)

#danielmagical #patostreamy
  • 24
@Takjakos2012: Gruby odkłada na mieszkanie, a kasy codziennie sporo wpada, jeszcze za jakiś czas okaże się, że nie jedno a dwa kupi, oba zacznie wynajmować i będzie mógł do końca życia leżeć do góry brzuchem, zamiast pracować na słuchawce i mieć złamany palec. Knur wszystkiego ci nie powie
@Takjakos2012: ona tak wcześniej już wyglądała (nawet gorzej teraz ma zęby) ,obawiam się, że tam był wcześniej też alko, tylko w tańszej wersji typu denaturat, czy wino marki siara. Alkoholik może pić latami, wielu nawet pracuje, czy prowadzi firmy nie trzeźwiejąc nigdy
@ulf67810: Nie, nie wyglądała AŻ tak źle( ͡° ͜ʖ ͡°) a co do alkoholu to to prawda, Gruby kiedyś powiedział, że kupowali alko z mety, być może to słynne F16. Ale gdyby Daniel serio chciał ogarnąć matkę, tak jak od zawsze wmawiał, to wtedy byłoby łatwiej niż teraz, kiedy sra pod siebie z przepicia i jest chudsza od jego dłoni. No i co z Jacą? Pracował sobie,
@Takjakos2012: Tam wszystkiego brakowało. Jaca był bezdomnym, którego Gocha przygarnęła nie z miłości, a dla alkoholu, razem gdzieś tam obaliła z bezdomnym wino i tak został, ta jego praca to była z przymusu, gdzieś tam na czarno poniżej minimalnej krajowej o czym Tucznik wspominał, tam nie było nic do czego ktokolwiek z nich by chciał wracać. Ona tego Jacy nie chce już jest niepotrzebny, teraz Tucznik przynosi alkohol
@Takjakos2012: jestem w twoim stanie. Obwiniasz tylko Daniela ale moim zdaniem duży wpływ miał wykop. Kiedy zacząłem oglądać Daniela uważałem wykop za bandę #!$%@? lubiąca bawić się w bogów. Dołączyłem tutaj i powiem, że po części części tez zacząłem traktować ich jak marionetki. Nic się nie dzieje to leci donejt o marcinkowskich , ojcu pezeta czy coś w tym stylu. Od czego zaczęła się akcja z guralem? Brak plażowania i oficjalne
@GoodGuyChucky93: Głównym czynnikiem, przez który Gruby jest jaki jest to fakt, że Goha chlała w ciąży i zapewniła mu tym FAS( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak serio to gdyby faktycznie żywił taki uraz do rodziny, głównie matki, to powinien się od niej odciąć i jak najszybciej usamodzielnić, mógłby przejąć prawa do opieki nad Łukaszem i jakoś sobie powoli układać życie, a nie żerować na coraz gorszym stanie