Aktywne Wpisy

pafffel +1215
Rosołek z mamą #polskiedomy
źródło: temp_file2797839904520334369
Pobierz
Ksemidesdelos +20
nie polecam tych chipsów z Biedronki i przestrzegam przed ich zakupem, no chyba, że ktoś lubi smak octu
ja lubie takie zwykłe solone chipsy i wziąłem te w pośpiechu ale nie doczytałem do końca etykiety
wczoraj wieczorem właczam jakiś #film otwieram chipsy i nie da się tego jeść, smakują jakby ktoś wziął zwykłe solone chipsy i polał je poprostu octem
kwaśne
ja lubie takie zwykłe solone chipsy i wziąłem te w pośpiechu ale nie doczytałem do końca etykiety
wczoraj wieczorem właczam jakiś #film otwieram chipsy i nie da się tego jeść, smakują jakby ktoś wziął zwykłe solone chipsy i polał je poprostu octem
kwaśne
źródło: c7d2795b55774947bbaeb84d93beced5
Pobierz

kurła jak drogo, ale przynajmniej seria 10 spadnie z ceny (oby) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_ezODK6wRgj8IHDzY2c1aXMyNmmGzCzAy.jpg
Pobierz@Rayan564: nowe karty mega drogie to stare na bank nie stanieją
@kontowykop: 2070 będzie miał podobny do 1080 TI według nieoficjalnych testów, liczy się też architektura.
Cena 1xxx s-------i się i to mocno skoro 2070 ma wiekszą wydajność od Titana XP.
Zerknij ile kosztuje Titan XP na allegro.
@kontowykop: w 2016 mówili że 1070 nie będzie lepsza od 980TI a była. Zobaczymy na testach zresztą one ocenią czy warte swojej ceny.
@AmonGoeth: Raczej nie. Z tego co widziałem na prezentacji RTX ma 14 teraflopów (z czego nie wiem czy rtx 2080 czy 2080 ti, chyba raczej bez TI). Obecnie tytan ma chyba koło 12 teraflopów. Więc jak rtx 2080 ma 14, to raczej mało prawdopodobne aby 2070 miał więcej niż te 12 teraflopow tytana obecnego.
@kontowykop: 1070 ma 50% mniej ROPów, 47% mniej jednostek cieniujących i 47% jednostek TMU, dodatkowo ma niższą przepustowość pamięci niż 980TI a jednak realna wydajność jest lekko wyższa.
@kontowykop: No to podejrzane, zresztą testy zweryfikują jak będzie gównem nie będę tego bronił.
@Zuben: Dokładnie. A jak porównamy ze specyfikacją konkurencji. Gdzie rx580 ma nawet niektórych jednostek więcej jak gtx 1070 to już w ogóle się robi przepaść. Architektura ma znaczenie.