Aktywne Wpisy
Lowca90 +345
Nawet bardzo zniszczona podłoga drewniana może zyskać drugie życie. Wystarczy wezwać fachowca jak ja lub spróbować samodzielnie. Zniszczona mozaika z ipelapacho została wycyklinowana i zabezpieczona olejem. Dużo satysfakcji mam.z realizacji takich zleceń.
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem #budownictwo #budowadomu
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem #budownictwo #budowadomu

źródło: temp_file3127976420062923930
Pobierz
ja lubie takie zwykłe solone chipsy i wziąłem te w pośpiechu ale nie doczytałem do końca etykiety
wczoraj wieczorem właczam jakiś #film otwieram chipsy i nie da się tego jeść, smakują jakby ktoś wziął zwykłe solone chipsy i polał je poprostu octem
kwaśne i i niedobre, fuj
zjadłem pierwszego myślę - niedobre jakieś, drugi kontrolnie - jakoś sie przemecze, po trzecim stwierdziłem że jednak nie dam rady
kupiłem 2 paczki, 6 zł paczka wiec 12 zł psu w dupe, a raczej w śmietnik bo nie mam psa, mam kota ale on nie je chipsów
no dobra to tyle, no narazie #oswiadczenie
#biedronka #chipsy #jedzzwykopem #zalesie #niepolecam
źródło: c7d2795b55774947bbaeb84d93beced5
PobierzO, w końcu ktoś zadbał o brytyjskie podniebienia.
@ItsyBitsyPajonk: tak dokładnie, no spieszylem sie nie studiowałem tej etykiety za bardzo, zobaczyłem ten kocioł i chipsy i myslalem ze to takie solone w wersji "z pieca" a sie okazało sie że to jakiś wynalazek z octem,
pewnie jakbym to kupował innego dnia to byla by szansa ze bym to zauwazyl a tego dnia sie akurat spieszyłem
@vieniasn: juz ja widze jak w sklepie czytasz wszystkie dokladnie słowa z etykiet produktów ktore bierzesz, zwłaszcza jak sie spieszysz
miałeś czas spojrzeć że kocioł jest ale dwa słowa to za dużo no ludzie święci weź się w garść
@uwusny_przegrywek: powinni takich chipsów zakazać ustawowo, mogliby dopisać w tej samej ustawie zakazującej produkcji i sprzedaży alkotubek
@sylwke3100: nie bylo tych zoltych wlasnie, jakby byly wzialbym żółte, zobaczylem że te i wrzuciłem do koszyka
źródło: 1619215724_35562543_710e098d1471b613be673cc08c8f354c_hd
PobierzJak nie próbowałeś ich to musisz. W dealz na pewno są