Wpis z mikrobloga

nie polecam tych chipsów z Biedronki i przestrzegam przed ich zakupem, no chyba, że ktoś lubi smak octu

ja lubie takie zwykłe solone chipsy i wziąłem te w pośpiechu ale nie doczytałem do końca etykiety

wczoraj wieczorem właczam jakiś #film otwieram chipsy i nie da się tego jeść, smakują jakby ktoś wziął zwykłe solone chipsy i polał je poprostu octem

kwaśne i i niedobre, fuj

zjadłem pierwszego myślę - niedobre jakieś, drugi kontrolnie - jakoś sie przemecze, po trzecim stwierdziłem że jednak nie dam rady

kupiłem 2 paczki, 6 zł paczka wiec 12 zł psu w dupe, a raczej w śmietnik bo nie mam psa, mam kota ale on nie je chipsów

no dobra to tyle, no narazie #oswiadczenie

#biedronka #chipsy #jedzzwykopem #zalesie #niepolecam
Ksemidesdelos - nie polecam tych chipsów z Biedronki i przestrzegam przed ich zakupem...

źródło: c7d2795b55774947bbaeb84d93beced5

Pobierz
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bo smakują octem?

@ItsyBitsyPajonk: tak dokładnie, no spieszylem sie nie studiowałem tej etykiety za bardzo, zobaczyłem ten kocioł i chipsy i myslalem ze to takie solone w wersji "z pieca" a sie okazało sie że to jakiś wynalazek z octem,

pewnie jakbym to kupował innego dnia to byla by szansa ze bym to zauwazyl a tego dnia sie akurat spieszyłem
  • Odpowiedz
@Ksemidesdelos to standardowy smak w Irlandii jak u nas solone czy paprykowe.Wszyscy je tutaj jedzą.Ja osobiście ich nie lubię.Jako ciekawostkę dodam że Irlandczycy jedzą też frytki z solą i octem.
  • Odpowiedz