Wpis z mikrobloga

@joski wiesz, miałem s3,4 potem 5 i 6 A teraz s8 , ani jeden telefon nie miał żadnej ryski A nigdy nie korzystałem ze szkiełek, bardzo uważam na telefon i temu trzyma się jak talala.

Ale gdybyś chciał to szkiełko można za grosze zamówić i samemu przykleić, żonie tak robiłem ale ona ma iphona i szkoda mi było żeby się nie porysował xD
  • Odpowiedz
@joski właśnie mi się nie podoba, wolę większy ekran ale oczywiście jak kto woli ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Parametry mają te same, z tym że na mniejszym bateria trzyma ciutke dłużej, ale to z powodu wielkości ekranu.
  • Odpowiedz
@Matpiotr odkąd miałem Samsunga s3, abonament teraz kosztuje mnie 35 euro miesięcznie, mam nielimitowane wszystko na cala Europe i razem z telefonem wychodź ile?

35€ miesięcznie za Samsunga s8+ z umową na dwa lata. To dużo?
  • Odpowiedz
@Matpiotr Mój tata ma podobną sytuację, i ma tak jak pisałem ale to trzeba porozmawiać A nie godzić się na to co w ofercie przedłużając umowę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Skąd znam ten sposób? No od taty który to robi od lat i jest zadowolony
  • Odpowiedz
@Matpiotr pierwsze 2 lata gdy wziął telefon jeszcze z ery, potem przyszli nowi operatorzy i jak przechodził z jednego do drugiego to negocjowal warunki wtedy byla walka o klienta bo sieci było dużo i nie chciały umrzeć, ale czas pokazał że zmieniło się wszystko.

Teraz ma telefon kilkanaście lat, zawsze płacił w terminie, dostał extra oferty żeby tylko Niemiec do innego operatora. Stąd ja wziąłem sposób k kilka lat temu wziąłem pierwszy
  • Odpowiedz