Wpis z mikrobloga

Miałam dziś wystawiać na sprzedaz Arabie Lutensa, bo kojarzy mi się z najgorszym czasem w moim życiu, brzydko na mnie pachnie, mam do niego wstręt i uraz itd, szybki psik na nadgarstek i co? Przepiękne przyprawy i arabskie owoce, wszystko takie otulające i naturalne, lekkie, codzienne i przystępne. WTF nosie?

#perfumy #zainteresowania
pinkquartz - Miałam dziś wystawiać na sprzedaz Arabie Lutensa, bo kojarzy mi się z na...

źródło: comment_f9LHxUzXF7ULCS4rKwATSkeTFbcpjY13.jpg

Pobierz
  • 11
@pinkquartz: No tak już bywa. Dojrzewasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Osobiście nigdy nie przekreślam żadnego zakupu po pierwszych psiknięciach.
Czekam teraz na Chergui. Mam nadzieję, że wciągnie mnie od pierwszego razu. Zaczynam powoli wchodzić w jesień/zimę.
@pinkquartz: ja wczoraj wyciągnałem lalique white, zostało mi trochę z takiej 10ml odlewki sprzed kilku lat. Myślę - ehh, niezbyt takie to było, ale wypsikam, bo mnie denerwuje jak stoją takie resztki. I co? I myślę, czy flaszki nie kupić, tym bardziej, że tanie. Ehh.
@pinkquartz: masz coś Lutensa, co jednak chciałabyś sprzedac? każda ilość mnie interesuje, a że wszystkie zapachy albo lubie albo kocham to moglibyśmy zrobić deal... :)
a co do Arabie to obok Chergui zapach. który zrobił najmniejsze wrażenie na mnie. Wiem, ze pewnie podpadnę tym wielu osobom bo Chergui stało się chyba już kultowe.
@pinkquartz: Miałem tak z Tuscan Leather Forda, kiedyś przy powąchaniu zaciskało mi się gardło i uważałem, że jest paskudny. Teraz wyszukuję okazji na kupno, ew. myślę o Rasasi.
@makrel_gieldowy: ja mam Ambre Sultan i to chyba moj ulubiony Lutens. Pamiętam dzień jak pierwszy raz testowałem Lutensy w UK w domu handlowym. Było ich z 15 jak nie więcej i akurat doszedłem do Ambre Sultan. Nie mogłem przestać go wąchać, oszalałem na jego punkcie. Była ze mną dziewczyna i znajomy i ich reakcje były identyczne. Nie znałem jeszcze wtedy tak wielu zapachów jak dziś i miałem wrażenie, że wącham coś
@pinkquartz oj Arabie, wykastrowany bardzo mocno. Na allegro można dorwać jeszcze próbki z pałacowym logo, testowałaś może?
@dr_love mamy jakieś kółko fanów lutensa? Co jeszcze masz? :P sam mam kilka flaszek, jak dojadę do domu to się pochwalę