Wpis z mikrobloga

Bardzo urokliwa trasa rowerowa z Darłówka do Jarosławca :) - polecam jeśli ktoś jest lub będzie na miejscu i ma do dyspozycji rower. Ja ją właśnie trochę przypadkowo odkryłem, i żałuję że dopiero teraz :)

Tutaj link do znaleziska z moją podróżą, kilka fotek i opis trasy: http://www.wykop.pl/ramka/4481901/rowerem-z-darlowka-do-jaroslawca/

#rower #podrozujzwykopem #darlowko #darlowo #jaroslawiec #turystyka #morze #podroze
enocuj_pl - Bardzo urokliwa trasa rowerowa z Darłówka do Jarosławca :) - polecam jeśl...

źródło: comment_ElWRWDVB2BYi3QbmZGH4j3lnwmGDJtRX.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enocuj_pl: ja nie mowię, że tam nie przejadę. Po prostu znam tego typu płyty i wiem, że to nie jest przyjemne. To tak jak bym sie miał cieszyć z kostki bauma wszędzie
  • Odpowiedz
@enocuj_pl: Byłam, potwierdzam - bardzo urokliwa trasa, naprawdę warto tam pojechać. Nie rozumiem bólu d--y o rodzaj nawierzchni - to nie jest trasa na codzienne dojazdy do pracy, a przewaga roweru polega właśnie na tym, że można nim dojechać w takie trudniej dostępne miejsca, o czym chyba niektórzy zapominają...
  • Odpowiedz
@geuze: Bo to nie jest ścieżka rowerowa i nigdy nią nie była. To zwykła płytowa droga na wypadek jakiejś pilnej potrzeby, a swego czasu nawet Straż Graniczna sobie tam patrolowała coś. Po prostu z biegiem czasu więcej osób zaczęło tamtędy jeździć na przejażdżki ze względu na widoki.
  • Odpowiedz
@enocuj_pl: Całkiem spoko jest też trasa Darłówko w kierunku Wicia, ale na tej trasie zjeżdzasz na Kopań na prawo i tam potem na wieś Kopań i Palczewice, Barzowice, Wicie, Darłówko. Fajne są widoki z góry w Drozdowie. Tylko, że droga typowo polna na części Kopań - Palczewice. Po prostu dłuższa, ale też dość ciekawa.
  • Odpowiedz