Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cukru: ta dziura dalej jest jeśli ktoś nie czytał portali technicznych to nawet nie wie ze Facebook czyta jego Smsy xddd

@martwy_kotek: Kolejny, który myśli że na iOS jest w pełni anonimowy i w ogóle xD Muszę Cie zdziwić, nie jesteś. Weź pogadaj z dziewczyną czy kimś na jakieś tematy przez messengera a potem patrz jaka Ci się reklama pojawia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
No dokładnie, ja czasami słucham muzyki w YT w tle na co mi Android pozwala a iOS nie. Inb4 kto słucha muzyki z yt xD

google nie pozwala bo taki jest regulamin yt
sa apki na ios w ktorych to dziala

Większość aplikacji na androida jest lepsza niż na iOS (m.in apka wykopu, z której jak korzystałem na iOS to myślałem że padnę)
  • Odpowiedz
@SmallCaracan: i nie mówimy tu o anonimowości tylko o #!$%@? ścianie w sklepie Google i tym ze przy dziurawym api Google Wgl nie sprawdza co robią aplikacje które są w sklepie

No ale macie Xd kontrole nad urządzeniem hahahha
  • Odpowiedz
Nawet mi się nie chce odpisywać. Zazdro ze macie tyle czasu i chęci żeby sprawdzać appki które instalujecie i odjebywac robote która powinien robić dla was Google.

Mi zwyczajnie szkoda na takie rzeczy czasu, szkoda mi szukać aktualizacji( chyba ze już ogarneli temat updatow)

Co do marketingu i targetowania o czym pisał @SmallCaracan tak się sklada ze siedzę od 3 lat w stacku adobowym jeśli chodzi o marketing i uwierzcie albo nie:
  • Odpowiedz
  • 0
@pieczywowewiadrze:

Większość aplikacji na androida jest lepsza niż na iOS (m.in apka wykopu, z której jak korzystałem na iOS to myślałem że padnę)

apka wykopu = wiekoszosc xD

Jak się nauczysz czytać ze zrozumieniem to się wypowiem odnośnie dalszych twoich wysrywów, póki co mi szkoda czasu na Ciebie raku xD (wiem kim jesteś, i szkoda ryja strzępić xD)
  • Odpowiedz
  • 0
@martwy_kotek:

@SmallCaracan: i nie mówimy tu o anonimowości tylko o #!$%@? ścianie w sklepie Google i tym ze przy dziurawym api Google Wgl nie sprawdza co robią aplikacje które są w sklepie

Dobra, jednak jesteś upośledzony xD Ty widzisz do czego ja cytowalem moja wypowiedź? XDD

Jednak dobrze, że masz iOSa, android widać po wypowiedziach nie dla Ciebie xD
  • Odpowiedz
@SmallCaracan: wysoki poziom wypowiedzi prezentujesz. Przeczytaj sobie chociaż ten dłuższy komentarz ciut wyżej niż eda ci do myślenia

No tak nie dla mnie, mam prace, hobby i życie prywatne szkoda mi czasu na googlowanie czy appka nie zczysci mi konta i danych kart kredytowych Xdd
  • Odpowiedz
@SmallCaracan: a już widze i tak bez sensu. Porównałeś targetowanie wewnątrz fejsa co jest zawarte w regulaminie do owykorzystania dziury w androidzie i czytania. Smsow bez wiedzy usera. 2 totalnie odrębne przypadki
  • Odpowiedz