Aktywne Wpisy
okretowy_sanitariat +361
Co zrobić z kotełam
- Eutanazja ( ͡° ʖ̯ ͡°) 20.7% (572)
- Wychować jak swoje 53.1% (1467)
- Zostawić tylko białe ( ͡º ͜ʖ͡º) 26.2% (723)
nordhavn +44
Mirki na 40 urodziny kupiłem sobie samochód. Podoba mi się, kryzys wieku średniego wjechał na pełnej ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #logikaniebieskichpaskow #chwalesie #wykop40plus #wykop30plus
#motoryzacja #logikaniebieskichpaskow #chwalesie #wykop40plus #wykop30plus
#zachodni #banki #android #telefony #google
@martwy_kotek: Kolejny, który myśli że na iOS jest w pełni anonimowy i w ogóle xD Muszę Cie zdziwić, nie jesteś. Weź pogadaj z dziewczyną czy kimś na jakieś tematy przez messengera a potem patrz jaka Ci się reklama pojawia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
google nie pozwala bo taki jest regulamin yt
sa apki na ios w ktorych to dziala
Porownujesz 2 różne rzeczy Xd
No jak mogli nie widzieć ze aplikacja czyta ich Smsy przez kilka lat co nie? Debile Xd
No ale macie Xd kontrole nad urządzeniem hahahha
Mi zwyczajnie szkoda na takie rzeczy czasu, szkoda mi szukać aktualizacji( chyba ze już ogarneli temat updatow)
Co do marketingu i targetowania o czym pisał @SmallCaracan tak się sklada ze siedzę od 3 lat w stacku adobowym jeśli chodzi o marketing i uwierzcie albo nie:
Jak się nauczysz czytać ze zrozumieniem to się wypowiem odnośnie dalszych twoich wysrywów, póki co mi szkoda czasu na Ciebie raku xD (wiem kim jesteś, i szkoda ryja strzępić xD)
Polecam
Dobra, jednak jesteś upośledzony xD Ty widzisz do czego ja cytowalem moja wypowiedź? XDD
Jednak dobrze, że masz iOSa, android widać po wypowiedziach nie dla Ciebie xD
No tak nie dla mnie, mam prace, hobby i życie prywatne szkoda mi czasu na googlowanie czy appka nie zczysci mi konta i danych kart kredytowych Xdd