Wpis z mikrobloga

Mirki zainteresowane ciągiem dalszym historii ze współlokatorką.
Powiem tak. Nie będę nawet pisał co o------a bo by mi nikt nie uwierzył. Sam nie mogę w to uwierzyć że zamiast dołożyć się 20 zł miesięcznie do neta to wolała postawić na swoim i zrobić coś takiego. Załączam zdjęcie które udało mi się ukradkiem zrobić...
Bez komentarza

edit dla tych co nie ogarniają; koleżanka żeby tylko postawić na sobie wolała kupić jakiś używany stary laptop i modem do internetu mobilnego i teraz będzie płacić 2x tyle za gorszy net, na gównolapku i pewnie jeszcze z limitami transferu zamiast kulturalnie dołożyć się 2 dyszki do światłowodu xD
#logikarozowychpaskow
ImHotarti - Mirki zainteresowane ciągiem dalszym historii ze współlokatorką.
Powiem ...

źródło: comment_KIwuiXczBub9z3q2YWdO5Dq7F6a5rLZv.jpg

Pobierz
  • 304
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ImHotarti: sama korzystam z 100gb lte redbulla za 17 zł miesiąc w polaczeniu z modemem i routerem za pare groszy, gdzie z tego internetu korzystam w domu/biurze/podrozy więc nawet jeśli to nie zarzutka to nie dziwie się lasce, że nie chce dopłacać do neta tego cucka żeby tylko on miał taniej, a ten jeszcze kręci gównoburzę na wykopie.
  • Odpowiedz
żeby tylko postawić na sobie

@ImHotarti: postawić na swoim a nie sobie

A poza tym to zdjęcie nie wygląda, delikatnie mówiąc, jakbyś je zrobił ukradkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) wcale bym się nie zdziwił jakby to byl bait
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ImHotarti: Zakład, że jutro lub za kilka dni przyjdzie z płaczem do ciebie i będzie chciała Ci zapłacić za neta? Tylko nie s------l tego ją wyruchaj na zgodę.
  • Odpowiedz
Załączam zdjęcie które udało mi się ukradkiem zrobić...

@ImHotarti: Grzebiesz w jej rzeczach? Po co się w ogóle Cumplu tym zajmujesz?
Do gówniary mówisz: albo płacisz albo Ci odcinam neta.
Albo płaci albo odcinasz. Z tego co pisałeś to odciąłeś. I dobrze. Koniec tematu.
A Ty się z tym kolego waflujesz jak baba, pizze zamawiasz "jej na złość", grzebiesz jej po rzeczach, na vipoku szukasz akceptacji.
Weź no troche RiGCZu
  • Odpowiedz