#pytanie #ankitea zapłaciłbyś komuś żeby ten ktos za pomoca igłypermanentnie wdrożył tusz w twoją tkankę skóry w celu utworzenia grafiki na tym organie? 1 tak 2 tak, dlatego ze tak bardzo lubie ta grafike, ze reprezentacja tej grafiki w jakikolwiek inny sposob np iz noszenie koszulki z ta grafika czy cos to za malo, dlatego osmielam sie na stale wygrawerowac ja na swoim jedynym ciele 3 raczej nie 4 nie
Zaplacilbys by miec permanentnie wytattooowana grafike na ciele?
@gazowany_smalec: bo to troche tak jakby ktos Ci powiedzial mozesz sobie wybrac koszulke ale musisz ja miec na sobie caly czas i nie mozesz jej nigdy zdjac.... to bym sie zastanawial dlugo co to ma byc za koszulka (ostatecznie bym pewnie wybral zwyka biala)... Oczywiscie koszulka to nie to samo co miec tusz w swojej skórze na zawsze. Dlatego nie chcialbym miec tuszu w skurze... @ActiZ
zapłaciłbyś komuś żeby ten ktos za pomoca igły permanentnie wdrożył tusz w twoją tkankę skóry w celu utworzenia grafiki na tym organie?
1 tak
2 tak, dlatego ze tak bardzo lubie ta grafike, ze reprezentacja tej grafiki w jakikolwiek inny sposob np iz noszenie koszulki z ta grafika czy cos to za malo, dlatego osmielam sie na stale wygrawerowac ja na swoim jedynym ciele
3 raczej nie
4 nie
Zaplacilbys by miec permanentnie wytattooowana grafike na ciele?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ale jezeli Ty