@thymotka: @7tytus: @Precypitat: @Duze_piwo: Co trzeba mieć w głowie by do takich heheszków dodawać jakąś wojnę muzułmańsko-chrześcijańską. Odstawcie już wykop.
@Astarothh ? Nawet na WOK'u miałam zabawy/kalambury w odgrywanie scenek z obrazów, rzeźb by lepiej i szybciej je zapamietac, tu pewnie dzieje się to samo na zajęciach ze Sztuki znając zachodnia/amerykanską edukację a wy do tego jakąś obrazę dopisujecie, dżez, ludzie, w takim wypadku uczniowie LO w Polsce parodiowali Piete ))¯_(ツ)_/¯
@emcter: Przedstawiciele piwniczaków, co Muzułmanina widzieli tylko w telewizji jak był jakiś zamach. Do głowy im nie przychodzi nawet to, że wcale nie jest tak, że KAŻDY Muzułmanin chce nam gardła podrzynać. ( ͡º͜ʖ͡º)
@Astarothh: Jak chodziłam jeszcze liceum do klasy humanistycznej, to mieliśmy taką zabawę, że na przerwie ktoś krzyczał "Grupa Laokoona" i trzeba było jak najszybciej ustawić się jak "Grupa Laokoona" XD
Dawno #rozdajo nie robiłam. Lubię podzielić się dobrym trejdem więc oddam 0.01 #bitcoin jednemu z plusujących Mirków. Losowanie równo za tydzień czyli w sobotę o 23:45
#sztuka #estetyczneobrazki #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Czy tak se #!$%@? bo mało widziałeś?
Komentarz usunięty przez autora