Wpis z mikrobloga

@v1lk: niepotrzebnie, r-----------y cykl to najgorsze dla właściciela co może być. Jak się nie wysypiasz, to lepiej iść wcześniej spać, niż na weekend przesuwać stały termin budzenia
  • Odpowiedz
  • 0
@abelel właśnie chciał bym pospać dłużej, bo moja dalej śpi.... dom mały, cichy, tylko moja, ja i dwa koty, i ze mnie jest ta czarna owca bo wszyscy śpią A ja spać już nie chce ( ͡° ʖ̯ ͡°) co tydzień to samo. ()
  • Odpowiedz
@v1lk: Wstawanie codziennie (włącznie z weekendami) o równej porze jest zdrowe, a nie nienormalne. Poza tym, masz więcej dnia do dyspozycji.
  • Odpowiedz
  • 0
@Speedy No niby tak, ale mimo że jestem wyspany to chciał bym ciutke dłużej A nawet leżenie nie jest przyjemne...

Od razu wstawianie, prysznic, śniadanko i poranna wycieczka motorkiem nad kanał
  • Odpowiedz
  • 0
@v1lk najgorsze jest to że w weekend się chodzi później spać, i niby po weekendzie powinieneś być wypoczęty a tu figa bo spałeś mniej niż w tygodniu
  • Odpowiedz
  • 0
@fruity no ja chodzę spać koło 23/00 i budzę się o 6.00 ()

Już od niepamiętnych czasów mogłem sobie zegarek nastawić rano, zawsze ta sama godzina wstawiania ()
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@v1lk: Ja się budzę o 6:00 i jestem wypoczęty, ale leżę sobie dalej i usypiam, budzę się o 8:00 i potem znowu zasypiam do 9:00 xD Żałuję, że nie mogę wstać z łóżka o tej 6:00 chociaż jestem wypoczęty
  • Odpowiedz