Wpis z mikrobloga

#przegryw #tinder #badoo #smutek #depresja #asperger #pomocy #pytaniedoeksperta
To jest chore... Nawet kobiety, które chcą bardzo sexu mnie zbywają pisałem do takich smsy otrzymałem z dwie lub trzy odpowiedzi i na tym koniec. Teraz to badoo jedna mi tylko odpisała "hejka" i gdy zadałem pytanie to nie odpowiada już z 10 minut... A na mieście też ciężko znaleźć, bo zazwyczaj chodzą z koleżankami, a jak są jakieś ładne szare myszki bez koleżanek to w telefon wpatrzone...
  • 44
@Saber9321: gościu wyluzuj, masz 16 lat, myślisz że loszki marzą o takim kochasiu na raz? xD macie jakieś chore wyobrażeni o seksie i związkach, w twoim wieku powinieneś zaliczyć pierwszy raz ze swoją dziewczyną po minimum pół roku chodzenia razem. tak było przynajmniej w moich czasach 8-10 lat temu
@Saber9321: @Saber9321: idziesz do biura matrymolnialnego,gdzie maja kobiety z bialorusi,ukrainy....szukaja polakow do lepszego zycia i tam nie ma bata ze nie dadza ci oferty.Sukces gwarantowana.Mam przyjaciela z syndromem tureta i tez mial problem ze znalezieniem dupy,wiec podsunelem mu pomysl z ukrainkami i bialorusinkami z biura matrymonialnego....i teraz ma taka dupe,ze ...nie chce reklamy tu robic,ale 10/10 , lubi i umie gotowac,bzyka sie rano i wieczorem,nie szlaja sie po nocach,jest typem
@Saber9321: Nie jestes !!! Daj sobie troche czasu.Nabierz zyciowego doswiadczenia,dyskutuj,komentuj,ucz sie od starszych,szukaj kontaktow z podobnymi do ciebie i bedzie chlopaku z gurki.Baby sa przereklamowane i glupie...inaczej nie zadawly by sie z facetami( ͡° ͜ʖ ͡°)
@etepetete: czemu niby nie , przecież tyle możliwości mamy: żeby was albo kochać albo wykorzystać albo najlepiej oba na raz - to jest właśnie spryt moj drogi ()
@etepetete: słabe to w porównaniu z tym jak facet oddaje swoją godność za byle dziurę która na drzewo nie #!$%@?. Jak zaczniecie być wybredni to wtedy się wypowiadaj o godności.