Aktywne Wpisy
stanley___ +136
DobryWladek +7
#narkotykizawszespoko #benzowraki
Zawsze mnie zastanawiało jaki ten xanax musi być zajebisty ile razy się znalazł w tekście jakiegoś artysty, znajomi też zawsze mówili że kozak. Myślę dobra trzeba to stestować jako doświadczony stimiarz królowej polski od razu wziąłem całą jedną 2mg czekam czekam i nic a mówili że bedzie czillera utopia i fajnie. To co widocznie trzeba dorzucić łykam kolejna czekam i jedyne co zauważyłem to że chodzę jakbym był lekko podpity
Zawsze mnie zastanawiało jaki ten xanax musi być zajebisty ile razy się znalazł w tekście jakiegoś artysty, znajomi też zawsze mówili że kozak. Myślę dobra trzeba to stestować jako doświadczony stimiarz królowej polski od razu wziąłem całą jedną 2mg czekam czekam i nic a mówili że bedzie czillera utopia i fajnie. To co widocznie trzeba dorzucić łykam kolejna czekam i jedyne co zauważyłem to że chodzę jakbym był lekko podpity
Czy moze mi ktos powiedziec jak poprawnie zmodyfikowac ten kod aby nie pokazywal #default-content jezeli wartosc ustalonego parametru zawiera takie znaki jak % oraz liczby?
Link do kodu: https://jennamolby.com/how-to-display-dynamic-content-on-a-page-using-url-parameters/
Chce zrobic cos w stylu dynamicznej zmiany tekstu w zaleznosci od parametru "keyword", to juz udalo mi sie zrobic, problem w tym ze jesli wartosc parametru to np car%20insurance to pokazuje sekcje #default-content zamiast np #car-insurance
Natomiast jezeli wartosc parametru = insurance (czyli sklada sie z jednego wyrazu), podmiana tekstu wyswietlana jest poprawnie w zaleznosci do przydzielonej sekcji.
Pomocy :(
#programowanie #webdev
Komentarz usunięty przez autora