Aktywne Wpisy
Natalia-_- +155
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +639
Dobra, to teraz tak - chodzi o moją dziewczynę. Skończyła niewiasta kierunek z kategorii tych gówno kierunków (filologia rosyjska) więc na tę chwilę o normalnej pracy może pomarzyć. Chcę ją jakoś nakierować żeby miała szansę normalnie żyć i się rozwijać miast wegetować w u janusza na umowie o dzieło.
Pośród wielu pomysłów padło w końcu #programowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest boom na rynku (jeszcze) więc czemu nie wykorzystać.
I teraz tak - na razie ambicje na bok, co poradzicie na start (w sensie jaki język/technologię) żeby poświęcić 6-12 miesięcy na naukę i wejść do branży za 2,5 netto. Pytam o najprostszą drogę do zostania klepaczem kodu za relatywnie niskie pieniądze, byle był jakiś punkt zaczepienia. Prawdopodobnie nie będzie to nigdy PASJĄ PODKREŚLAM PASJĄ, nie ma tez ambicji na 5 cyfrowe zarobki.
Ja sam jestem po automatyce więc będę jej w stanie nieco pomóc wystartować.
nie bijcie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Jak jej nie siądzie to nie siądzie, trudno. Spróbować mam zamiar i wasza krytyka to czyste marnowanie klawiatury.