Aktywne Wpisy
Krzewiciel_prawdy +522
Mirabelki i Mireczki moje kochane.
19 marca, czyli mniej więcej 100 dni temu mój wpis o cenach #kakao polubiło wielu z Was.
Oryginał tutaj: https://wykop.pl/wpis/75505317/ceny-kakao-jak-juz-wspominalem-wywalilo-obecna-cen
Obiecałem, że periodycznie dam znać jak wygląda sytuacja na tym rynku. Ot, proste, wykopowe porównanko z jakich ta społeczność zawsze słynie. Krzywda nikomu się nie dzieje.
19 marca, czyli mniej więcej 100 dni temu mój wpis o cenach #kakao polubiło wielu z Was.
Oryginał tutaj: https://wykop.pl/wpis/75505317/ceny-kakao-jak-juz-wspominalem-wywalilo-obecna-cen
Obiecałem, że periodycznie dam znać jak wygląda sytuacja na tym rynku. Ot, proste, wykopowe porównanko z jakich ta społeczność zawsze słynie. Krzywda nikomu się nie dzieje.
mentari +202
Ten sam problem pojawia się w kwestii wyglądu. Kobieta ma prawo pożądać tylko wysokich mężczyzn, natomiast jeśli facet nie chce grubej to przecież jest pusty i patrzy tylko na wygląd i w ogóle to modelki mu się marzą. Jak to się ma do ludzi krzyczących, że u faceta wygląd ma mniejsze znaczenie, skoro to kobietom uchodzi na sucho wybrzydzanie, a facetom nie.
Tak samo sprawa przedstawia się w kwestii zarobków i szeroko rozumianej zaradności życiowej. Faceta można skrytykować, że zarabia takie a nie inne pieniądze czy, że skończył taki a nie inny kierunek. Ale czy kobiecie dostanie się za to, że pracuje na słuchawce, będąc po jakimś kiepskim nieprzyszłościowym kierunku? No nie.
Można nazwać #!$%@?ą faceta, który ubiera te słynne rurki. Przecież facet to ma być facet i ma ubierać się po męsku - ale czy ktoś coś powie kobiecie, która cały rok chodzi w spodniach? (co przecież zapoczątkowały te wstrętne feministki!) Nie możesz wymagać od kobiety, żeby ubierała się kobieco, to działa tylko w jedną stronę.
#tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #polska
babochlop mozna mowic jedynie o feministkach (tych z marszow), to sa w sumie jedyne kobiety w spoleczenstwie nad ktorymi mozna sie pastwic, reszta jest nietykalna (nie zebym chcial sie pastwic nad kimkolwiek)
@Bazarnia: to akurat bierze się z faktu że mężczyźni nie chcą się leczyć. Ale tą presję narzuciliśmy na siebie sami.