Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#praca #pracait #programista15k #pracbaza
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Jestem oburzony i rozczarowany skoro współżycie to nic przyjemnego to moje życie ma coraz mniejszy sens, bo to był jeden z moich celów w przyszłości... Ale nie z byle kim tylko z kimś z kim będę chciał wiązać przyszłość... Skoro stosunek płciowy to nic przyjemnego to po co ludzie to robią ? w celach prokreacyjnych ? żeby zaspokoić swoje potrzeby seksualne ? jak to drugie to według mnie jest to niedorzeczne... Po co ma im ktoś w tym pomagać skoro mogą sami się zaspokoić... Moje życie serio jest do dupy... Teraz jedynym moim celem jest wyrzeźbienie sobie sześciopaka, żeby nie grzać nim kobiety tylko siebie samego... Wychodzę ochłonąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No chyba że faktycznie nie jest przyjemny, ja tam nie wiem ¯_(ツ)_/¯