Aktywne Wpisy

dosefurious +273
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

lucius39 0
Mam pytanko... może mądre, może głupie, nie wiem.
Czy cięcie drewna szlifierką kątową (desek, grubości 1,6cm) wiąże się z jakimś poważnym niebezpieczeństwem? Zauważyłem, ze bardzo grzeje się tarcza (no i jest od cholery pyłu) ale to jeszcze jakoś da radę znieść. Pytanie w zasadzie jest raczej z ciekawości bo to jest masakra i jutro wybieram sie po tarcze do cięcia drewna ale czy ktoś to tutaj praktykuje w sytuacjach awaryjnych?
Nie krzyczcie,
Czy cięcie drewna szlifierką kątową (desek, grubości 1,6cm) wiąże się z jakimś poważnym niebezpieczeństwem? Zauważyłem, ze bardzo grzeje się tarcza (no i jest od cholery pyłu) ale to jeszcze jakoś da radę znieść. Pytanie w zasadzie jest raczej z ciekawości bo to jest masakra i jutro wybieram sie po tarcze do cięcia drewna ale czy ktoś to tutaj praktykuje w sytuacjach awaryjnych?
Nie krzyczcie,

Dzisiejsza koszula zgodnie z obietnicą została osobiście wybrana i ufundowana przez @Meara!
100/100 dni w koszuli
#koszuledotera #pierwszyatencjuszwykopu #ubierajsiezwykopem #atencyjnyniebieskipasek
źródło: comment_sT8d6GlOXEwiKisvFnCFYzNhh82wHut4.jpg
Pobierz@Apollo_Vermouth: No chyba ze taka "zenade" robi kobieta, to wtedy lecialy plusiki, co?
Jakiś problem, że @d0t3r nie wrzucił śmieszkowego zdjęcia, nie zrobił pokaż mordę albo ludzie, którzy niby gardzą tą akcją, ale komentarz musieli napisać (uuu jezu co za żenada)
Ale najgorsze to różowe xDDD
Ból d--y, że facet nie pokazał klaty, mordy i któraś różowa mu wybierała mu koszule.
Stulejogród.
Mamo byłam tu
PS brzydka i nudna koszula, wybrałabym lepszą
Komentarz usunięty przez autora
Koszula z #pokazmorde ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora