Aktywne Wpisy
give_me_coffee +77
Wiecie co jest najgorsze w randkowaniu w dzisiejszych czasach?
To, że całkowicie normalne stało się spotykanie się z kimś po kilka miesięcy bez zobowiązań. To jest teraz tak powszechne, że aż dziwnie czułabym się mówiąc potencjalnemu partnerowi, że nie ma mowy, żebyśmy zachowywali się para nie będąc w związku. Mam tu na myśli przyjeżdżanie do siebie, spanie ze sobą, zwierzanie się sobie ze swoich problemów…
Jak ludzie mogą robić to miesiącami i
To, że całkowicie normalne stało się spotykanie się z kimś po kilka miesięcy bez zobowiązań. To jest teraz tak powszechne, że aż dziwnie czułabym się mówiąc potencjalnemu partnerowi, że nie ma mowy, żebyśmy zachowywali się para nie będąc w związku. Mam tu na myśli przyjeżdżanie do siebie, spanie ze sobą, zwierzanie się sobie ze swoich problemów…
Jak ludzie mogą robić to miesiącami i
Cinoski +389
Mój przełożony jest Australijczykiem i nigdy nie widział Polski ale ostatnio zaczął się nią interesować. Wczoraj wezwał mnie do siebie do biura i nagle wyskoczył że widział w telewizji Tour De Pologne i że jest w szoku że u nas jest tak pięknie i planuje odwiedzić Polskę za rok w trakcie swojej wyprawy do Europy. Żeby wszystko zgrać w czasie zrezygnował z Islandii na rzecz Polski.
Dodatkowo przy tej okazji chciałem zauważyć, że dla nich Europa jest tak samo egzotyczna jak dla nas Australia więc na prawdę zwykłe rzeczy mogą budzić w nich zachwyt. Aż się samo ciśnie na usta "cudze chwalicie...".
#australia #polska #tourdepologne #mojkrajtakipiekny
No ale spoko, mój dyrektor też jest ekscentrykiem, robi i mówi różne dziwne rzeczy, nie zawsze spójne ze sobą.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Czyli jednym słowem łatwo zmieniasz skrajnie swoją opinię, jutro będziesz mówiła że gdzie indziej jest pięknie a o Islandii że jest przeciętna.
@Venro: Wiem o tych bzdurach. Ok, now ill go on in english. I don't care about political struggle inside of Poland. I am not interrested in politics. I am interrested in your country, which has over a thousand years of history. Please do the same, and stop doing that moron politics everywhere, even in toilet, and during sex i think xD
#masterrofriposte
Nie każdy tak ma. Polecam bycie obiektywnym, Polska ma swoje słabe strony ale na pewno pisanie o niej tekstów w stylu "smród, brud, kiła i ubóstwo" to gruba przesada albo nieznajomość świata.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu