Aktywne Wpisy
pieknylowca +76
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem
źródło: 1000004115
Pobierz
RenoJackson +135
Mojego dziadka z podejrzeniem udaru (nagły niedowład lewej kończyny górnej, dwa przebyte udary w wywiadzie) odesłali z jednego szpitala do drugiego transportem własnym, bo powiedzieli że tu nie mają neurologa. W drugim szpitalu z SORu kazali mu iść do przychodni. Pojechali do przychodni to z przychodni wystawili im skierowanie na SOR i wracają teraz na ten SOR, z którego ich wywalili.
Polska służba zdrowia, to jest naprawdę komedia. Czas do podania trombolizy
Polska służba zdrowia, to jest naprawdę komedia. Czas do podania trombolizy

#spring #java
źródło: comment_8m3hPmtUF9IKNsoGnTZLO1gVqq6P8bMG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
podczas dostępu do result przez debuger wyrzuciło LIE (wcale nie musiało być nullem, ale może toString rzucił to LIE bo gdzieś tam jest jakaś leniwa kolekcja w polach Article...),
no a potem pewnie sobie zwróciło co potrzeba żeby zwrócić Id
pewnie gdybyś zapytał sam o kolekcję typu result.getEntries to dostaniesz ten sam Exception
chcesz pobrać z bazy obiekt przekazując id
hibernate zwraca ci obiekt, który zostanie wypełniony danymi dopiero po odwołaniu się do danych
id jest dostępne od razu, bo sam je przekazałeś
intellij rzuca wyjątki, bo wywołuje toString które jeszcze nie wie jakie dane ma wyświetlić
javax.persistence.EntityNotFoundException - if no entity exists for given id.Bo właśnie z tym id nie ma nic w bazie.
Btw to odkryłem że jest jeszcze .existsById(id), więc tamto już nie potrzebne.
@Cheessys: bo wcześniej rzuciło LIE.