Aktywne Wpisy
snck +2
siema mam rozterki miłosne.
Ja pracuje na zdalnym i 8h dziennie robie i optymalizuje strony internetowe a potem mam wolne, albo jakieś dodatkowe zlecenia robię, w wolnym czasie zajmuje się swoim hobby a także gotuje obiady i co jakiś czas ogarnę w domu. Mam dużo wolnego czasu, przez to jak sobie życie ułożyłem.
Mam różową która ma ciężkie studia (sporo nauki, trudnej) i dodatkowo jeszcze na weekendy pracuje. Prawie wolnego czasu nie
Ja pracuje na zdalnym i 8h dziennie robie i optymalizuje strony internetowe a potem mam wolne, albo jakieś dodatkowe zlecenia robię, w wolnym czasie zajmuje się swoim hobby a także gotuje obiady i co jakiś czas ogarnę w domu. Mam dużo wolnego czasu, przez to jak sobie życie ułożyłem.
Mam różową która ma ciężkie studia (sporo nauki, trudnej) i dodatkowo jeszcze na weekendy pracuje. Prawie wolnego czasu nie
ZAKAPIOREK +9
#bulkpowders #mikrokoksy #dieta
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Szimu masz dla skali
@151346136: zalezy od ceny /kg - czasami warto wziac 5x 1kg a czasami 1x 5kg, wszystko zalezy od promocji.. z tego co widzialem na bulkpowders to najczesciej najbardziej oplacalne jest branie 2x 2,5kg - mozna czasami wyrwac 5kg za 150zl z darmowa wysylka, z tego co slyszalem to nawet jak sie zamowi 1x 5kg to moga tez wyslac 5x 1kg, ale to takie niepewne info
@Szimu
@mako37
@Kopinho
Jezus maria, ile Wy tego jecie :-P ja mam swoje ciasteczkowe 700g od miesiąca i prawie pełne opakowanie stoi xD