Wpis z mikrobloga

@boboli90210:
On nie jest pamietliwy, bo jego przezarty chemia mozg jest w stanie przechowac informacje przez zaledwie kilka minut. Swoja droga to ciekawe czy Meksyk zdaje sobie sprawe co zrobil i ze dni jego kanalow i "kariery" na YT sa policzone...
  • Odpowiedz
@Docent_nauk:
Myślę, że Meksyk na pewno wie, że źle zrobił. Ma przynajmniej jakieś częściowo wyparte na margines poczucie, które z czasem dojrzeje do pełnej świadomości. Że to już koniec jego kanału to wątpię. Ludzie nadal będą chcieli oglądać upadek człowieka, a Kononowicz cały czas potrzebuje wroga. Pewnie nawet wszystkim podskoczy oglądalność. Tylko teraz do "oddaj 600 zł" dojdzie inny dyżurny tekst "przeproś Majora". Ale zgadzam się, że będzie z Egipcjano
  • Odpowiedz
@boboli90210:
Przeciez gimbusy, ktorych idolem i wzorem do nasladowania jest major, beda teraz zglaszac masowao kanal szczocha i kazdy nowy, ktory zalozy. A jesli pamietasz co bylo, kiedy mial bana na kanal z reklamami (i mogl uzywac tylko zapasowego, bez monetyzacji), Jareczek nie jest sklonny do nagrywania za darmo. Zostana mu tylko lajty i fejsbuk
  • Odpowiedz
@Docent_nauk:
Racja, zapomniałem o gimbusach, a z gimbusami trzeba się liczyć. Dzięki. :-) Może afera do jutra przeleci, tak jak ta z Całe Te i kanały przetrwają. W najgorszym razie zadowolimy się lajwami na żuberki.
  • Odpowiedz
@Docent_nauk: @boboli90210: przepraszam panowie, ja zgłaszam kanał meksyka a nie jestem gimbusem 28 latek here(niestety robię to od pół roku a kanał stoi). I robię to nie dlatego że moim idolem jest major, ale tylko żeby meksyk zniknął :P
Pragnę jednak zauważyć że przewodniczący mimo zaprzeczenia oskarżeniom meksyka, nazywał go menelem itp., ale coś za często podkreslał ile to listów pisał i różnych propozycji. Albo spodobała mu się
  • Odpowiedz