Wpis z mikrobloga

@sowiryj: Zasada jest prosta - im mniej dodatków i im tarcza prostsza, tym bardziej formalny jest zegarek. Ślub jest dosyć ważnym wydarzeniem więc jego formalność nie budzi wątpliwości. Więc czy ten zegarek jest dla Ciebie wystarczająco formalny na ten szczególny dzień? Bo może Cię to też nie obchodzić, ale jeżeli pytasz to chyba troszkę chociaż zależy :)

Wg mnie czerwona wskazówka i dodatki troszkę psują ten formalny charakter ale mogło
  • Odpowiedz
@LosoweKontoLosowegoWykopowicza: Dzięki :) Na co dzień noszę bardziej sportowy zegar, tachymetr na bransolecie. W garnitur rzadko wskakuję, ale czuję ten klimat. Dylematy zaczęły się w momencie, w którym pomyślałem, że fajnie byłoby móc zegarek kupiony na ślub ubrać na co dzień. Rasowe garniturowce nie pasują do mojego codziennego stylu, a ten ze zdjęcia już gdzieś tak jedną nogą pod mankietem, a drugą na nadgarstku ręki odsłoniętej krótkim rękawem koszulki polo.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sowiryj: marketingowa wydmuszka apartu. Ile to to kosztuje? Zara się zbierze zegarkowe gremium wypokowe to coś poradzimy.
  • Odpowiedz
@sowiryj: No właśnie, ta czerwień jest niczym z Ferrari i mi nie pasuje bardzo do tego wydarzenia, gdyby tylko to było inne to jeszcze okej.
Ale z drugiej strony też masz rację, jeżeli to nie Ty i styl klasyczny Ci nie odpowiada to też nie ma co na siłe brać jakiegoś sikora bo tak wypada. Dużo w modzie spotyka się takiego łamania stylów i to bardzo dobrze wygląda gdy pasuje
  • Odpowiedz