Mirki trzymajcie kciuki , żona ma jutro pierwszą chemie , niech sie ten s-------n skurczy zeby mozna operować Co za rok, Marzec/Kwiecień - aaaa no dobra po paru latach starań decydujemy o adopcji wreszcie, spotkanie z panią/social workerem termin wyznaczony na kurs..... i Maj żona zaskoczyła , ciąża !!! Przepraszamy państwa ale wiecie musimy wycofać się.. trudno może w przyszłości,
Czerwiec , diagnoza .. przerzuty do wezłòw chłonnych Diagnoza utrudniona z powodu ciąży,niemniej jednak kilka objawòw wskazuje na potròjnie negatywnego raka p----i którego nie widać w p----i z przerzutami to tychże węzłów ?!@? Anyway chemia ustalona
Wiec sie leczymy od jutra , dzieciaczek lvl 15 tyg mam nadzieje ze dzielny bedzietak samo jak żona ... #nosleep #hujnia #a-------------------e
@mockow wiem, że to banalnie zabrzmi, ale starajcie sie w tych ciezkich chwilach zachowac pozytywne nastawienie. Ty musisz byc dla niej silny, nie moze widziec ze sie lamiesz (jakby tak bylo). Ja wierze, ze to wspomaga walke z chorobą wbjakims stopniu. Sam byłem w nieco podobnej sytuacji - tzn u dziewczyny zdiagnozowano nowotwor. Byla chemia, byly naświetlania i wszystko dobrze sie skonczylo. Ona za to byla bardzo dzielna, uśmiechnięta, pozytywna, nie
@Drogomir nie mogą podac niektorych specyfikow jesli chodzi i chemioterapie, w zwiazku z tym szanse wiadomo na wyleczenie sie zmniejszaja , niemoga stosowac radioterapii , i duzo jestli chodzi o sama diagnostyke , niemoga zrobic wszystkich przeswietlen , zwlaszcza w obrebie brzucha, nie moga zrobic pelnej tomografii , chociaz jesli chodzi o chirurgie nadal moga zrobic operacje usuniecia guze itd nawet na narkozie , podobno pepowina zatrzymuje ta cala chemie ..
Co za rok,
Marzec/Kwiecień - aaaa no dobra po paru latach starań decydujemy o adopcji wreszcie, spotkanie z panią/social workerem termin wyznaczony na kurs..... i Maj żona zaskoczyła , ciąża !!! Przepraszamy państwa ale wiecie musimy wycofać się.. trudno może w przyszłości,
Czerwiec , diagnoza .. przerzuty do wezłòw chłonnych
Diagnoza utrudniona z powodu ciąży,niemniej jednak kilka objawòw wskazuje na potròjnie negatywnego raka p----i którego nie widać w p----i z przerzutami to tychże węzłów ?!@?
Anyway chemia ustalona
Wiec sie leczymy od jutra , dzieciaczek lvl 15 tyg mam nadzieje ze dzielny bedzietak samo jak żona ...
#nosleep #hujnia #a-------------------e
Trzymajcie sie :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Powodzenia Mireczku!
Życzę abyś miał dostatecznie dużo szczęścia aby się udało bez poważniejszych konsekwencji.