Mirki trzymajcie kciuki , żona ma jutro pierwszą chemie , niech sie ten s-------n skurczy zeby mozna operować Co za rok, Marzec/Kwiecień - aaaa no dobra po paru latach starań decydujemy o adopcji wreszcie, spotkanie z panią/social workerem termin wyznaczony na kurs..... i Maj żona zaskoczyła , ciąża !!! Przepraszamy państwa ale wiecie musimy wycofać się.. trudno może w przyszłości,
Czerwiec , diagnoza .. przerzuty do wezłòw chłonnych Diagnoza utrudniona z powodu ciąży,niemniej jednak kilka objawòw wskazuje na potròjnie negatywnego raka p----i którego nie widać w p----i z przerzutami to tychże węzłów ?!@? Anyway chemia ustalona
Wiec sie leczymy od jutra , dzieciaczek lvl 15 tyg mam nadzieje ze dzielny bedzietak samo jak żona ... #nosleep #hujnia #a-------------------e
@mockow: Z rakiem da się wygrać - moja mamuśka już z 20 lat chodzi po ziemi po operacjach, chemiach itp. Będzie dobrze Mirku - dorzucę dziś jakąś zdrowaśkę za Twoją żonę. 3majcie się tam!
Mirki trzymajcie kciuki , żona ma jutro pierwszą chemie
@mockow: Trzymamy mocno, dacie radę! Głowa do góry! Wspieraj ją, bo w jej głowie pewnie kłębią się miliony strasznych pytań bez odpowiedzi. Zapewniaj, że przejdziecie przez to razem i za kilka miesięcy będziecie się z tego śmiać. A jeśli będziesz potrzebował pomocy, daj znać :-)
@mockow: Chemia c-----a rzecz, ale spoko do wytrzymania, choć łamie czasem człowieka. Najważniejsze jest podejście do całego leczenia - im bardziej optymistycznie się patrzy i im więcej człowiek się uśmiecha - tym lepiej. Naprawdę. Dużo też zależy od Ciebie i bliskiej rodziny (a jak nie ma to przyjaciół) - nie ma co się obsrywać, strachać i podchodzić negatywnie, bo to rzuca się na chorego. Warto po prostu płynąć z prądem,
@mockow: Trzymaj się i zdrowia dla Was! Moja kobieta walczyła z chłoniakiem Hodgkina. Zaatakował na początku 2017 roku, jest po chemii i na razie jest dobrze.
@mockow: Trzymajcie się i nie dajcie temu skurczybykowi. 15 tydzień to już drugi trymestr więc już po największym zagrożeniu. Dużo cierpliwości i siły :) Takie posty uświadamiają człowiekowi ile ma szczęścia z bezproblemową ciążą i zdrowiem.. Moja córa z brzucha (27 tc) przesyła pokrzepiającego kopniaka :D
@Ja-qb na poczatek usg mammografia i biopsja Potem troche sie wstrzymali do 2 go trymestru i zrobili xrayow pare gornej czesci, potem CT z jakims innym/lzejszym kontrastem zeby nie zaszkodzil malenstwu i a na koncu MRI
Co za rok,
Marzec/Kwiecień - aaaa no dobra po paru latach starań decydujemy o adopcji wreszcie, spotkanie z panią/social workerem termin wyznaczony na kurs..... i Maj żona zaskoczyła , ciąża !!! Przepraszamy państwa ale wiecie musimy wycofać się.. trudno może w przyszłości,
Czerwiec , diagnoza .. przerzuty do wezłòw chłonnych
Diagnoza utrudniona z powodu ciąży,niemniej jednak kilka objawòw wskazuje na potròjnie negatywnego raka p----i którego nie widać w p----i z przerzutami to tychże węzłów ?!@?
Anyway chemia ustalona
Wiec sie leczymy od jutra , dzieciaczek lvl 15 tyg mam nadzieje ze dzielny bedzietak samo jak żona ...
#nosleep #hujnia #a-------------------e
@mockow: Trzymamy mocno, dacie radę! Głowa do góry! Wspieraj ją, bo w jej głowie pewnie kłębią się miliony strasznych pytań bez odpowiedzi. Zapewniaj, że przejdziecie przez to razem i za kilka miesięcy będziecie się z tego śmiać. A jeśli będziesz potrzebował pomocy, daj znać :-)
Moja kobieta walczyła z chłoniakiem Hodgkina. Zaatakował na początku 2017 roku, jest po chemii i na razie jest dobrze.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Powodzenia i trzymam kciuki :)
Potem troche sie wstrzymali do 2 go trymestru i zrobili xrayow pare gornej czesci, potem CT z jakims innym/lzejszym kontrastem zeby nie zaszkodzil malenstwu i a na koncu MRI