Wpis z mikrobloga

I myk, czarny chleb, czarna kawa i ze cztery miligramy alperki.

#sniadanie #narkotykizawszespoko (oj nie, redukuję benzo akurat i z plusów już zeszłam całkowicie na rzecz wyżej wymienionej, chwilowo) #rocketfuel ( ͡° ͜ʖ ͡°) #benzowrak #benzodiazepiny #xanax #hyperreal #alprazolam

Tęsknię za starą szatą Alpry. Jeszcze widoczna na zdjęciu... Zawsze kupuję Alpragen, ale akurat w hurtowni ilość alpry kaput, tylko Alproxy zostały. Te nowe, z minimalistycznym białym opakowaniem z niebieskimi akcentami i adnotacją "Alprox 1mgx30tbl.NOWY" na kodzie kreskowym.

W ogóle alpra w słoiku jest bardziej... zdradliwa niż w blistrach, y'all know what I mean. ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

Ale tolerancja, na której bromazepam je się na OPAKOWANIA szóstek, jest naprawdę p--------a.
Misericordia - I myk, czarny chleb, czarna kawa i ze cztery miligramy alperki.

#sn...

źródło: comment_r3iIBWos5Lt8xRtLIy9sdCHBpLoleSdM.jpg

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ogladacz2137: nie moje zdjęcie, ale z papierkami... tak, bardzo podobnie. Teraz uważaj, bo o24 jest pod obserwacją. Straciłam w podobny sposób dwa opakania klona 2mg, ale to 1) najbardziej k------a benzodiazepina z którą borykam się od 16 r.ż., 2) 2x3.40 (refka) nie jest warta więcej niż moja wolność. Skorzystałam, że tajniak ma je w swoich rękach, nie ma kamery na mundurze i zaczęłam s--------ć. Jak mi udowodni, że cokolwiek z
  • Odpowiedz
@LowRyder_: jak napisałam; tylko idiota dałby swoje, nawet ze zdjętymi exifami, co zawsze robię jak tu wrzucam. Ale mam zdjęcia ładnych piramidek z MST, DHC czy cinnych; kiedyś na hajpa wrzucałam taką ładną apteczkę z napisem "pierwsza pomoc" i shitloadem morfiny w tabsach po 200, lorafenu, klonazepamu, alpry i najlepszych, trzyczęściowych strzykawek oraz najlepszych imho igiełek Terumo oraz B/D. Można wyciągnać z czeluści hajpa, bo tam exify i nie tylko
  • Odpowiedz
@Misericordia poważnie zaczęli sprawdzać ogłaszamy? Od kiedy? Ostatnio widziałam, że spadły ogłoszenia z 3cmc, hexenem itd., ale leki tez? Jak poznałaś, że to tajniak? Przedstawił się po fakcie itd, czy po prostu zauważyłaś że coś nie gra?
Też uważam, że ta w słoiku jest zdradliwa, bo nie widać ile jej zostało, a na blistrze wiadomo, na ile można sobie jeszcze pozwolić ( )
Ja ogólnie za
  • Odpowiedz
@ty_wuju: jestem w uzależnieniu krzyżowym od opioidów i benzodiazepin od kilku lat. W ciągach, bardziej w sinusoidach. Teraz istnieje wręcz kult xanaxu, a to inna nazwa handlowa alprazolamu, o którym m.in. rozmawiamy. Na początku bierzesz dla relaksu, dla bycia "ponad" problemami i niezwykłej jasności myśli. U mnie zarówno klonazepam, jak i alprazolam (wszystkie -zolamy, RCki z tej grupy też, np. klonazolam) powodują reakcję paradoksalną. Coś jak kreska a--------y, ale z
  • Odpowiedz
@harpiowata: tajniak wspomniał, że mam usunąć ogłoszenie natychmiast bo niedługo wszytkie pójdą w p---u; i faktycznie wczoraj usunęli te wszystkie, wiesz, kryształ s-x euforia 100% dowóz 24h - tego typu - ale pojawiły się następne. Niektóre to podpuchy i to jasno widać, a niektóre to po prostu biedaki, które nie wiedzą, że zaraz będą miały telefony w ciągu kilku minut od wystawienia ogłoszenia (ja tak miałam) i dalej jak napisałam,
  • Odpowiedz
@harpiowata: A jak poznałam? Po pytaniu "czy wiem, że to co robię jest nielegalne" musiałam grać głupią, ale już wiedziałam, przed kim gram. Bo pytanie "mogę zobaczyć" nie wydało mi się podejrzane; poganiał mnie też jakby był na skręcie, było to b. wiarygodne, dałam jedno opakowanie żeby zobaczył że nie było otwierane (tam są takie jakby plomby).
  • Odpowiedz
Istnieją OFC inne kanały komunikacji, ale akurat nikogo nie było na nich, bez odpowiedzi, a ja potrzebowałam pieniędzy na już, bo niedługo wyjeżdżam. Echhh, poczekałabym dzień czy dwa to bym jakiemuś znajomemu znajomego opchnęła. A tak to zostałam poniekąd wystawiona, ale płotkami się nie interesują, albo po prostu... byłam "o------a", jeśli wiesz o co chodzi, z ubraniem i sposobem grania głupiej.
  • Odpowiedz
@Ogladacz2137: bardzo dużo. "Głupi" ma szczęście, a ja starałam się wyglądać jak najbardziej nieszkodliwie jak mogłam. Oczywiście ogłoszenie zamieszczone przez VPN i inne zabawy, których nie będę tu opisywać. Nie obawiam się dlatego o wyśledzenie drogi kontaktu. Chyba chciał zapytać skąd to mam, ale jak zaczęłam specjalnie dukać, że "ale jak nielegane, przecież... przecież to z apteki jak miałam ataki...", zapytał jakie ataki - pomyślałam że tu go mam, wykazał
  • Odpowiedz
@PoProstuOna: Dwójka rodziców grzała, wychowywała mnie praktycznie babka, tzn. dała mi mieszkanie, jedzenie itepe. W szkole jedne z najlepszych wyników. Matury w większości rozszerzone i na sto procent. Zaliczane na morfinie (ustne) bądź heroinie (pisemne) podawanej na 10 min przed wejściem do sali, strzykawka schowana w etui na pióro parkerowskie. Matka wiedziała, że jej zakazy nic nie dadzą; z ojcem odzywałam się parę razy do roku, był dla mnie jak
  • Odpowiedz