Aktywne Wpisy
b_oski +7
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
pq18 +321
Transakcja dopięta, wszystko na miejscu, wracamy 100km do domu. Mama i młodszy brat wybiegają, jest też moja żona, oto odbędzie się prezentacja nowego sprzętu, na który Janusz odkładał dobre dwa lata. Zawołał somsiadów z domu obok oraz naprzeciwka, patrzcie jakie błyszczące cacko nabyłem! Wsiada, próbuje odpalić i ZONK, kontrolka engine fault, rozrusznik kręci, silnik nie odpala.
Ojciec najpierw zbladł, potem poczerwieniał, przeżył chyba najgorsze 2 minuty w życiu, kompromitacja przed wszystkimi którym miał zaimponować. Przed oczami mam mema "Małpa Janusz z zawałem". Na szczęście historia skończyła się happy endem - w kluczyku z pilotem był niesprawny immobilizer, dlatego też kobieta w całym tym zamieszaniu świadomie próbowała go ukryć w torebce. Nic nam nie powiedziała o jedynej 'wadzie' tego samochodu i myślała że odjedziemy jedynie z drugim zwykłym kluczykiem, w którym immobilizer był sprawny. Podczas wielkiej prezentacji los chciał że Janusz użył tego skopanego kluczyka, ale co przeżył to jego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #januszebiznesu
pojechalismy po auto oglada przejechal sie wszystko spoko
kupil wsiada chce odpalic i d--a
babka zbladla ( ͡° ͜ʖ ͡