Wpis z mikrobloga

@ce029c47: powinieneś uaktualnić samo oprogramowanie co nie kosztuje nic ze względów bezpieczeństwa. Trochę jestem zszokowany. Jak można jechać na starym rupieciu pełnym dziur? Raj dla hakerów.
  • Odpowiedz
@pawlo74: security jest ważne, ale prawdopodobieństwo włamania jest niskie, a haker który połasi się łamać tego rupcia nie będzie nawet miał z tego zysku, co innego gdybym tam miał majątek życia, wtedy sprawa wyglądałaby inaczej.
  • Odpowiedz
@ce029c47: też kiedyś tak myślałem do czasu kiedy zwinęli mi shitcoina z airdropa, niby darmowa kasa ale bolało kiedy cena skoczyła i dalej boli. Teraz bezpieczeństwo jest dla mnie najważniejsze. Nie ma nic ważniejszego. Prywatność też jest ważna. Zresztą to twoja sprawa co cenisz bardziej i co jest dla Ciebie ważniejsze. Będziesz chciał płacić szybko i tanio w LN to uaktualnisz.
  • Odpowiedz
co nie kosztuje nic

@pawlo74: Ta. Ostatnio jak zaktualizowałem Androida z 4.coś na jakiegoś nowego (6 czy 7) to mi brakuje miejsca na parę najpotrzebniejszych gier i apek, muszę żonglować kartą. To samo zrobiłem mamie i się wkurza, bo zdjęcia na What's Appie nie dochodzą. Jeżeli wolne miejsce spada z paru giga do pół, to nie jest to bezkosztowe.
  • Odpowiedz