@slec21: ktoś napisał o wrzątku, polałam, trochę brutal ie, ale ja och do domu nie zapraszałam :) posypie jakimś proszkiem i pewnie juz nie wrócą... Mam nadzieje!
@kieszen: zawartość? Wiesz, ze może zostać w innych częściach odkurzacza niż worek? A ja za 2 dni wyjadę, wrócę za kolejne kilka moesiecy i przez ten cały czas będę sie zastanawiać czy wszędzie są mrówki?
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: No nie wiem, załatwiłam sprawę bez odkurzacza, wiec nie ma co drążyć tematu biednego odkurzacza :) @ok_t_ober: xD ja bym oddała za darmo xD @korporacion: posypane, juz po nich...
@kieszen: bo wybudowanie domu nie kosztuje 5 zł ;) a chce tu w przyszłości zamieszkać na stałe, dlatego nie chce mrówek :) sprawę dało sie załatwic bez odkurzacza, ciepła woda plus proszek załatwiły sprawę :) wiec nie masz co sie tak denerwować, spokojnie i życzę ci miłego wieczoru :)
@kieszen: a dodatkowo, miereczk hodujący mrówki napisał co robić, wiec jeśli ktoś je hoduje, to według mnie, zna się na tym co je zabija/albo powoduje to, ze sie wynoszą ;)
#mrowki #gorzkiezale #coztymzrobic #kociochpyta
Tak nie do końca jak królowej nie zabiłas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@ok_t_ober: xD ja bym oddała za darmo xD
@korporacion: posypane, juz po nich...