Użytkownik @50HerbatGreya wkleił obrazek pokazujący stronniczość moderacji. Dziś zrobił o tym znalezisko. Pokazuje ono jak moderacja banuje użytkowników, niemal pod dyktando znanego manipulatora @Xianist https://www.wykop.pl/wpis/33926449/moderacjacontent-bekazpodludzi-bekazlewactwa-polit/ KIedy @50HerbatGreya zrobił o tym znalezisko, poleciał od razu ban. Czy to sa standardy bezstronnej moderacji Czy pokazywanie, waszej indolencji lub świadomej manipulacji to "trollowanie" lub "polityczne wojenki"? Dlaczego banujecie pod dyktando pewnych użytkowników, jednoczesnie przymykając oko na ich akcje i dlaczego banujecie ludzi nagłaśniających to znalezisko? #moderacjacontent #afera #malysz #c---------------a #moderacja #4konserwy #neuropa #kiciochpyta
Nie uciekaj od odpowiedzi, pierwszy zacząłeś insynuować.
@idewons: aha, czyli nie masz po prostu dowodu na moje kłamstwa. Zaorałeś się sam, dzięki że mnie wyręczyłeś. Tak pomocne konserwy to nawet lubię trochę.
Tak, kasowanie znalezisk i banowanie konserw za powody z d--y wyjęte 100% świadczą o prawdziwości
@Hans_Landa też od razu zarobił bana. Ciekawe za co. Bo za "wykorzystywanie serwisu do politycznych wojenek" można by zbanować większość osób z neuropy :D
@Tomm16: to tak jak Ty, dlaczego nie zbanować na przykład Ciebie?
@kamien23: mi podobne zgłoszenia na 50HerbatGreya odrzucano w zdecydowanej większości przypadków, więc to nie stronniczość Moderacji jest problemem, a mglisty i mało szczegółowy regulamin, który czasami pozwala na istne cuda interpretacyjne, każda strona przez to obrywa
@JanuszKek: jeśli sformułowanie "prawacki kmiocie" jasno nie podpada według dzbanów z neuropo-moderacji pod obrażanie, wyzwiska, ataki personalne (ad personam), to ja śmiem z całą pewnością twierdzić, że jakikolwiek inny regulamin nie będzie dla nich jasny.
mi podobne zgłoszenia na 50HerbatGreya odrzucano w zdecydowanej większości przypadków,
To pokaż, co on takiego do ciebie pisał, co mogłoby się równać temu komentarzowi skierowanemu w @kamien23?
@idewons: obecnie w panelu zgłoszeń nie mam zgłoszeń na niego, jak następnym razem mi odrzucą zgłoszenie na niego to cię zawołam. Kalafior często używa wyrażenia neurotard. Chyba nie powiesz że libtard, a przeróbką tego słowa jest neurotard, nie jest obraźliwe. Ty też nie należysz to najmilszych konserw. Dla mnie kmiot kwalifikuje się jako obrażanie, tak samo jak to:
obecnie w panelu zgłoszeń nie mam zgłoszeń na niego, jak następnym razem mi odrzucą zgłoszenie na niego to cię zawołam
Chętnie zobaczę. Najlepiej byłoby by tu mieć @50HerbatGreya , ale że dostał bana za nic, to nawet przez miesiąc nie będzie miał możliwości bronienia się przed zalewem g***a (nie mówię, że od ciebie).
Pokazuje ono jak moderacja banuje użytkowników, niemal pod dyktando znanego manipulatora @Xianist
https://www.wykop.pl/wpis/33926449/moderacjacontent-bekazpodludzi-bekazlewactwa-polit/
KIedy @50HerbatGreya zrobił o tym znalezisko, poleciał od razu ban. Czy to sa standardy bezstronnej moderacji
Czy pokazywanie, waszej indolencji lub świadomej manipulacji to "trollowanie" lub "polityczne wojenki"?
Dlaczego banujecie pod dyktando pewnych użytkowników, jednoczesnie przymykając oko na ich akcje i dlaczego banujecie ludzi nagłaśniających to znalezisko?
#moderacjacontent #afera #malysz #c---------------a #moderacja #4konserwy #neuropa #kiciochpyta
@JanuszKek: To na co czekasz? Dowiaduj się! W sprawie rzekomego "kalafiora" masz przecież tak rozległą wiedzę!
@JanuszKek: Mnie śmieszy twoje zakłamanie i udawana bierność w sprawach poważnych.
@kamien23: Potrzebne czyszczenie wątku z tego neuropejskiego towarzystwa
@idewons: jakieś przykłady?
czym jest sprawa ważna?
poważny człowiek
@JanuszKek:
@idewons: nie uciekaj od odpowiedzi, pierwszy spytałem. Odpowiem jak ty odpowiesz na moje pytanie.
Konserwy i neuropa są traktowanie równo.
genialne usprawiedliwienie własnej hipokryzji xD
@JanuszKek: Nie uciekaj od odpowiedzi, pierwszy zacząłeś insynuować.
@idewons: aha, czyli nie masz po prostu dowodu na moje kłamstwa.
Zaorałeś się sam, dzięki że mnie wyręczyłeś. Tak pomocne konserwy to nawet lubię trochę.
@pzkpfw: Tak było?
Powód zbanowania również identyczny z tym u @50HerbatGreya , otrzymał go zresztą kilkanaście sekund później
@Tomm16: to tak jak Ty, dlaczego nie zbanować na przykład Ciebie?
@JanuszKek: w drugą stronę to wyglada tak...
To pokaż, co on takiego do ciebie pisał, co mogłoby się równać temu komentarzowi skierowanemu w @kamien23?
Dla mnie kmiot kwalifikuje się jako obrażanie, tak samo jak to:
Chętnie zobaczę. Najlepiej byłoby by tu mieć @50HerbatGreya , ale że dostał bana za nic, to nawet przez miesiąc nie będzie miał możliwości bronienia się przed zalewem g***a (nie mówię, że od ciebie).