Witam ponownie wszystkich graczy. W środę ocenialiśmy grę Wiedźmin 3: Dziki Gon z roku 2015.
89,4% przepytanych Mirków bądź Mirabelek grało w tę grę. Średnia ocena tej gry na wykopie wynosi: 9,05. To mniej niż na gry-online (9,4) oraz mniej niż na Metacritic (9,3).
Dziś oceniać będziemy grę: Rayman Legends z 2013 roku.
W kolejnym głosowaniu będziemy głosować na grę Dishonored z roku 2012.
Bardzo proszę o podzielenie się opiniami, wspomnieniami na temat tej gry.
Zasady: Oceniamy różne gry z różnych gatunków i różnych okresów. Głosujemy w skali 1 - 10, ocena będzie uśredniona i porównana z ocenami na portalu gry-online oraz metacritic. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od wolnego czasu. W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy grałeś w daną grę.
@Horvath: to nowa gra w zasadzie xd pamiętam jak jedynka w wersji nauka angielskiego zachęciła mnie do poznawania języka za totalnego gowniaka. Dwójka i trójka to były najlepsze platformówki w jakie grałem
@Horvath: Jedyne co szanuje od Ubisoftu. Naprawdę świetna i wymagająca niekiedy gra. Aż się zastanawiam jak dzieciaki w to mają dać radę xD Levele muzyczne sprawiają strasznie dużo frajdy. Mocna 9 ode mnie.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
89,4% przepytanych Mirków bądź Mirabelek grało w tę grę. Średnia ocena tej gry na wykopie wynosi: 9,05. To mniej niż na gry-online (9,4) oraz mniej niż na Metacritic (9,3).
Dziś oceniać będziemy grę: Rayman Legends z 2013 roku.
W kolejnym głosowaniu będziemy głosować na grę Dishonored z roku 2012.
Bardzo proszę o podzielenie się opiniami, wspomnieniami na temat tej gry.
Tag do obserwacji/czarnolistowania: #wykopowegry
Zasady: Oceniamy różne gry z różnych gatunków i różnych okresów. Głosujemy w skali 1 - 10, ocena będzie uśredniona i porównana z ocenami na portalu gry-online oraz metacritic. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od wolnego czasu. W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy grałeś w daną grę.
#gry #pcmasterrace
Na ile oceniasz?
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen