Wpis z mikrobloga

Witam ponownie wszystkich graczy. W środę ocenialiśmy grę Wiedźmin 3: Dziki Gon z roku 2015.

89,4% przepytanych Mirków bądź Mirabelek grało w tę grę. Średnia ocena tej gry na wykopie wynosi: 9,05. To mniej niż na gry-online (9,4) oraz mniej niż na Metacritic (9,3).

Dziś oceniać będziemy grę: Rayman Legends z 2013 roku.

W kolejnym głosowaniu będziemy głosować na grę Dishonored z roku 2012.

Bardzo proszę o podzielenie się opiniami, wspomnieniami na temat tej gry.

Tag do obserwacji/czarnolistowania: #wykopowegry

Zasady: Oceniamy różne gry z różnych gatunków i różnych okresów. Głosujemy w skali 1 - 10, ocena będzie uśredniona i porównana z ocenami na portalu gry-online oraz metacritic. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od wolnego czasu. W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy grałeś w daną grę.

#gry #pcmasterrace
Horvath - Witam ponownie wszystkich graczy. W środę ocenialiśmy grę Wiedźmin 3: Dziki...

źródło: comment_7AUJAWNG2U8WgiinMcuFgqI7L2HKGDYV.jpg

Pobierz

Na ile oceniasz?

• 1 5.5% (56)
  • 2 0.5% (5)
  • 3 1.1% (11)
  • 4 1.3% (13)
  • 5 1.6% (16)
  • 6 3.4% (34)
  • 7 10.4% (105)
  • 8 20.1% (203)
  • 9 22.2% (224)
  • 10 34.0% (344)

Oddanych głosów: 1011

• 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Horvath: to nowa gra w zasadzie xd pamiętam jak jedynka w wersji nauka angielskiego zachęciła mnie do poznawania języka za totalnego gowniaka. Dwójka i trójka to były najlepsze platformówki w jakie grałem
  • Odpowiedz
@Horvath: Jedyne co szanuje od Ubisoftu. Naprawdę świetna i wymagająca niekiedy gra. Aż się zastanawiam jak dzieciaki w to mają dać radę xD Levele muzyczne sprawiają strasznie dużo frajdy. Mocna 9 ode mnie.
  • Odpowiedz