Aktywne Wpisy
dorszcz +1053
Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
MatthewDuchovny +11
Próbowałem:
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
@husky83: okropne
@anonimek123456 dla Ciebie ciężarna kobieta to fuj ale wsadzie komuś kutasa w dupę to już nie jest fuj? Tak tylko pytam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@anonimek123456: Polecam zostawiać swoje zdanie dla siebie, zamiast pisac obrazliwe rzeczy publicznie. I uswiadomić sobie jedną rzecz (przy okazji OP też móglby)- inni ludzie nie istnieją po to,
@Nivele: Nieprawda. Każdy ma prawo do swojego zdania i może być to dla nich nieestetyczne. Jednak jest różnica od określenia, że coś się komuś nie podoba, od hejtu i nawoływania do leczenia sugerując, jakoby osoby homoseksualne były psychiczne chore. Te drugie, moim zdaniem skandaliczne słowa, znajdują się w przeważającej większości na tym serwisie, i nie może być miejsca na ich tolerowanie. Zgłaszam wszystkie nie mając chwili zawahania, a moderacja popiera moje stanowisko.
A @heterodewiant44 leci na czarna.
@zs_lopez: Kto tak napisał? Dlaczego? Jak mają ochotę, to niech się obnoszą.
@zs_lopez: Nigdzie nigdy nie napisałem, że jestem osobą tolerancyjną. Sam siebie bym tak nie określił. Byde żygoł, co nie znaczy, że apeluję o zakazanie takich zdjęć, albo kobiet w ciąży. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego (w przeciwieństwie do antyhomoseksualistów, którzy chcieli by ich palić na stosach).
@anonimek123456: wykop/wykop
Serio