Wpis z mikrobloga

@goodidea: Ma po prostu super charakter, mięśnie i jest inteligentny, wie jak się obchodzić z kobietą ;) Coś czego polakom brakuje
@BooB: @NickciN: To chyba zrobię tak że dzisiaj go wybadam czy lubi, i następnym razem coś ogarnę :) Dzięki za radę!
  • Odpowiedz
@chubaty: Uwierz, że spotykałam się z wieloma polakami. I każdy miał jakieś przynajmniej jedno poważne upośledzenie ;) O masie cwaniaków chętnych tylko do łóżka nawet nie wspominam.
  • Odpowiedz
@Hajduszoboszlo: No tak, bo wy najwięcej o tym wiecie. Ukraińcy są pogodni, otwarci a przy tym nadal męscy. A jak spotykałam się z naszymi rodakami, to zaczynało się drętwą, przewidywalną rozmową a kończyło na prostackich odniesieniach do ruchania. Niejeden został przeze mnie w------y z domu, bo dla nich Tinder = łatwa noc z kobietą, co jest po prostu obrzydliwe.
  • Odpowiedz
@wikcianikcia: dzień dobry, chciałem napisać tylko, że denerwuje mnie taka gadka-szmatka że Polacy są źli i czegoś im brakuje a Ukraińcy tacy fajni bo są Ukraińcami. Akurat mam z nimi styczność, ponieważ mam agencję zatrudnienia z nimi w roli głównej i 99,99% z nich to są nic nie warci ludzie. Dziękuję.
  • Odpowiedz