Aktywne Wpisy
noipmezc +3
#gry
jakie polecacie gry w kturych mozna wcielić sie w role detektywa?
la noire odpada - sprawdzilem i na nowym sprzecie chodzi jak guwno, a z jakimis fixami psuje misje
jakie polecacie gry w kturych mozna wcielić sie w role detektywa?
la noire odpada - sprawdzilem i na nowym sprzecie chodzi jak guwno, a z jakimis fixami psuje misje
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
65,13% przepytanych Mirków bądź Mirabelek grało w tę grę. Średnia ocena tej gry na wykopie wynosi: 7,68. To mniej niż na gry-online (8,9) oraz mniej niż na Metacritic (8,7).
Dziś oceniać będziemy grę: Wiedźmin 3: Dziki Gon z 2015 roku.
W kolejnym głosowaniu będziemy głosować na grę Rayman Legends z roku 2013.
Bardzo proszę o podzielenie się opiniami, wspomnieniami na temat tej gry.
Tag do obserwacji/czarnolistowania: #wykopowegry
Zasady: Oceniamy różne gry z różnych gatunków i różnych okresów. Głosujemy w skali 1 - 10, ocena będzie uśredniona i porównana z ocenami na portalu gry-online oraz metacritic. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od wolnego czasu. W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy grałeś w daną grę.
#gry #pcmasterrace
Na ile oceniasz?
edit: @M_longer byłeś 28 sekund szybszy XDDDD
dawanie tej grze więcej niż 8/10 to czyste 'fanbojstwo'
pozdro
Ale jak już dyskutujemy to wg mnie dodatki były lepsze od podstawki. Szczególnie Krew i Wino. Do momentu gdzie popłynałem na Skelige robiłem każdy znaczek, każde gniazdo i obozy bandytów a jak dotarłem na wyspy. To odechciało mi się je zwiedzać. Jak najszybciej główny wątek i