Aktywne Wpisy
Juliusz-Banioski +78
#mecz
jakie macie swoje ulubione powiedzonka/zwroty, które mogą nie być już zbyt powszechnie używane, zwłaszcza w życiu codziennym ale was bawią albo po prostu je lubicie?
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
#uniaeuropejska #ue #neuropa
@pk347: No jeszcze Australia i Kanada sa fajne, ale i tak wole EU za roznorodnosc, zabytki, lata historii itd. Nie ma na swiecie lepszego miejsca do zycia.
#polityka #neuropa #4konserwy
@4tek: nic sie nie zmienila, zapytaj Lecha Kaczynskiego, ktory traktaty negocjowal. Tak wlasnie mialo byc i do takiej UE Polska swiadomie wstepowala. EWG to stare dzieje. W tamtych czasach to Polacy sie komuna inhalowali, a zachod byl im przedstawiany przez komunistyczna propagande jako wrog (tak jak dzisiaj).
@4tek:
Srogie piguły!
@pk347: zawsze cenię jak wychodzą z Ciebie prawdziwe kolory mój ty propagandzisto ( ͡° ͜ʖ ͡°) I cyk, do kompilacji wypowiedzi pk347, pasuje idealnie :D
Dlaczego Twoim zdaniem stwierdzenie faktu, że UE w obecnym wydaniu to komunistyczne raczysko ma być "trollowaniem"?
Wreszcie - odnosząc się do całości Twojej wypowiedzi - europejska armia to IMO zła koncepcja. Szczęśliwie nikt mi pensji za pisanie w internetach nie płaci, to i nie muszę przeżywać dylematów
@pk347: mam szczerą nadzieję że opuścisz w końcu Polskę której tak nienawidzisz, wraz z tymi Polakami którzy śmią wybierać coś innego niż ślepą wiarę i wyemigrujesz do różnorodnych Niemiec wraz ze swoim trollingiem. W końcu na wypoku nie podoba Ci się co piszą, jak