Aktywne Wpisy
Wiskoler_double +19
#szczecin
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrobione aparatem Fed 5 C, czarnobiałej fotografii czar.
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrobione aparatem Fed 5 C, czarnobiałej fotografii czar.
stormi +48
dlaczego ludzie, ktorzy sami nienawidza pracowac, jak uslysza, ze ja nie pracuje to mi gadaja jakies teksty ALE PRZECIEZ KAZDY POWINIEN PRACOWAC, TAK TO JEST NUDNO!!!!! no nuda w chj, o wiele lepiej bym sie bawila caly dzien w pracy
Szkoda tylko, że nawet jakbym znalazł dziewczynę to z polką jest to praktycznie niemożliwe, bo ONA JEST POLSKĄ KSIĘŻNICZKĄ Z NAJWIĘKSZĄ ILOŚCIĄ WITAMINY A TY JEJ #!$%@? PAROBKIEM, CHYBA NIE WYOBRAŻASZ SOBIE ŻEBY TAK WIELKA I WYBITNA P E R S O N A MOGŁA BY ZACZYNAĆ TAKIE PLUGAWE ZABAWY JAK SEKS DAJĄCY OBU STRONOM PRZYJEMNOŚĆ. POKAŻ ŻE JESTEŚ MĘŻCZYZNĄ I ZACZNIJ GRĘ WSTĘPNĄ, BĄDŹ CAŁY CZAS STRONĄ AKTYWNĄ A ONA NIECH ODPOCZYWA, WIELKIEJ PANI SIĘ NALEŻY TYLKO ESENCJA PRZYJEMNOŚCI ! PO WSZYSTKIM JUŻ SPUŚĆ SIĘ JAK JUŻ MUSISZ OBRZYDLIWCU... NO I UMYJ ŁADNIE KSIĘŻNICZKĘ PO WSZYSTKIM I JA PRZYTUL (OBOWIĄZKOWO TY JĄ, ANI MI SIĘ WAŻ CHCIEĆ ZĘBY TO ONA CIEBIE PRZYTULIŁA) W NAGRODĘ ŻE MOGŁEŚ PORUCHAĆ
#przegryw #p0lka #zwiazki #zalesie #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Żebyś się nie zdziwił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.przytulanie.pl/
Jeszcze nie, ale pomarzyć można chyba co?
Kto ci ukradł marzenia do #!$%@??