Aktywne Wpisy
Tyrande +12
Pytanko. Pracuje hybrydowo. Na służbowym laptopie mam maila że komputer potrzebuje manualnego restartu do aktualizacji i to parę godzin potrwa.
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
xiv7 +31
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
Oskarżam
Ja niżej podpisany mecenas z Piaseczna, że w dniu 11. 07. 2018 roku o godzinie 19:00 otrzymałem telefon od zamieszkałego przy ulicy Boboli 10 Jarosława A. pseudonim Mexicano, w którym Jarosław A. powiadomił mnie, iż w domu na ulicy Szkolnej 17 w Białymstoku znajdują się dwie niepełnoletnie mieszkanki województwa pomorskiego. Zuzia W. i Julia L, które zostały tam zwabione podstępem przez Krzysztofa Kononowicza oraz Wojciecha Suchodolskiego. Według relacji Jarosława A, obie dziewczyny miały być pojone alkoholem przez Krzysztofa Kononowicza, który dolał im do kubka z mlekiem 0,3l alkoholu 40%. Wszystko odbywało się na żywo podczas lajta na kanale major Suchodolski na Youtube. W opinii świadka Krzysztof Kononowicz celowo podał im mleko z dodatkiem poważnej ilości alkoholu aby obie dziewczyny upić i wykorzystując ich nieświadomość doprowadzić obie nieletnie do stosunku seksualnego. jako dowód na poparcie tej tezy mogą służyć wypowiedzi Krzysztofa Kononowicza, który wielokrotnie powtarzał na lajcie, a które miały za zadanie skłonić Zuzę W. oraz Julię L. do odbycia stosunku seksualnego z Wojciechem Suchodolskim. Oto niektóre z nich:
#kononowicz
"Zuzia pocałuj Wojtka w Ustka"
"Zuzia przytul Wojtka"
"Zuzia
@Darth_Menelious: to jest najlepsze.
Chyba wiekszosc tych cytatow w liscie Mecenasa to prawdziwe donejty, wyslane podczas tego lajta