@Kaneczai: No to jak przy zakresie 50-950 masz 300 to możesz zapomnieć o tym że dostaniesz. No samemu możesz, tylko pytanie czemu SHBG masz poniżej normy. Via Google: "Niedobór SHBG występuje w stanach takich
@Estetykatopodstawa: Nic z powyższych. Jedynie podejrzewałbym niedoczynność tarczyczy, bo kiedyś bez problemu redukowałem do 9%bf, a teraz stoję non stop w miejscu przy 15% i ruszyć nie mogę od paru miesięcy cokolwiek bym nie robił. Tylko zaś z badań wynika, że tej niedoczynności chyba nie mam :D
@Kaneczai: Mam chyba podobny problem i muszę iść w końcu na badania tarczycy bo wiele objawów wskazuje u mnie niedoczynność. Między innymi ciągła senność bez względu na ilość snu.. ( ͡°ʖ̯͡°)
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Mam poziom SHBG poniżej normy, jest to jakiś duży problem?
#mikrokoksy #silownia
Raczej lekarz Ci nie przepisze tescia ale mozesz iść spróbować pogadać. ^
No samemu możesz, tylko pytanie czemu SHBG masz poniżej normy.
Via Google:
"Niedobór SHBG występuje w stanach takich
TSH 1,320 norma 0,320 - 4,940
FT3 2,80 norma 1,71-3,71
FT4 0,95 norma 0,70-1,48
FSH 1,35 norma