Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Eh, murki
Zbliża się moja rocznica z różową (za 2 tygodnie), ale mam coraz bardziej wrażenie, że coś jej nie pasuje. Coraz mniej się do mnie odzywa, a jak ja zaczynam rozmowę, to odpowiada bardzo zdawkowo. Nie wiem co robić, bo ze mną c--j - kiedyś się pozbieram, mimo, że bardzo mi na niej zależy, ale nie chcę, żeby ona się męczyła. Próbowałem z nią rozmawiać, ale twierdzi, że wszystko jest w najlepszym porządku, ale na drugi dzień jest dokładnie taka sama sytuacja. Proszę, pomocy, bo serio nie mam pomysłu co ze sobą zrobić... (,)
#zwiazki #problemypierwszegoswiata

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: PonadgabarytowaEskimoska - no trochę lipa z tym, bo związek na odległość. Akurat na rocznicę u niej mam być, to postaram się pogadać więcej o tym i się nią zająć, żeby mi powiedziała czy coś serio jest nie tak. Robię wszystko co mogę, żeby było jej dobrze, staram się dzwonić w każdej wolnej chwili

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: może nie powinieneś się sugerować jakimiś domysłami, tym że coś na takie wygląda. Myśle, że rok to jednak nie jest tak mało. Chciała być z tobą przez całe 12 miesięcy i może chce dalej. Ze swojej strony mogę poradzić żebyś nie naciskał na nią, bądź czuły, miły, kochający. Jasne, że najłatwiej napisać, że ona cie już nie kocha (może rzeczywiście tak jest, nie wiem tego) ale co jeśli coś
  • Odpowiedz