Wpis z mikrobloga

• 93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Re-volt: u mnie jeden trener na siłowni co 120 kg nigdy nie usiadł z 100 kg wagi własnej jak robiłem maksa to podczas wykonywania krzyczał ze kolana wychodzą mi poza palce
  • Odpowiedz
@Re-volt
@Kasahara do mojego kpla co.waży 130kg i był na siłce podszedł trener i powiedział, że jest zbyt otyły i powinien zacząć od biegania na dworze i interwałów.
Na tej samej siłowni jak waliłem maxy DL, koleś podszedł i mówi, że bez pasa się nie robi i że za wolno podnoszę
  • Odpowiedz
@Re-volt: Trzeba było powiedzieć że tak, zacząć n-------ć maksy, a potem się go zapytać ile on podnosi, bo musi już długo ćwiczyć jak jest trenerem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Re-volt: ja teraz chodze na taka, gdzie ci trenerzy to chociaz jakos wygladaja, ale bywaly i takie momenty, ze myslalem, ze pomylilem miejsca i ze jestem na balecie, a nie na silowni
  • Odpowiedz
@Re-volt: @Miroslav2005: @Kasahara: ja po którejś radzie z rzędu takiego trenera i usłyszeniu żebym se wykroki zrobił zamiast tych przysiadów bo kolana r------e poszedłem na recepcje, zawołałem menadżera i powiedziałem, że jak ten typ jeszcze raz do mnie albo do kogoś innego przy mnie wyskoczy z takimi radami to mu jebnę i w-------m z tej siłowni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do mnie
  • Odpowiedz