Aktywne Wpisy
emlo999 +77
#mentzen twierdzi ze mniejsza dzietność to sprawa kulturowa xD, a nie czasem brak czasu i #!$%@? w kołchozie na 2 etaty dodatkowo brak mieszkań #konfederacja #polityka
FlameLand99 +37
Kilka niewygodnych faktów dotyczących wojny na Ukrainie.
1. Ukraińskie straty w ludziach są przynajmniej porównywalne do strat Rosyjskich.
2. Rosja walczy z Ukrainą wspierana militarnie przez całe NATO.
3. Ukraina po wojnie będzie upadłym państwem przez dekady.
4. Propaganda Ukraińska jest znacznie silniejsza niż Rosyjska, której praktycznie w Polsce nie ma. Z małymi wyjątkami, typu kamraci, które to potwierdzają.
5. USA nie zależy na Ukrainie a na wykrwawieniu Rosji. Po wojnie zostawia
1. Ukraińskie straty w ludziach są przynajmniej porównywalne do strat Rosyjskich.
2. Rosja walczy z Ukrainą wspierana militarnie przez całe NATO.
3. Ukraina po wojnie będzie upadłym państwem przez dekady.
4. Propaganda Ukraińska jest znacznie silniejsza niż Rosyjska, której praktycznie w Polsce nie ma. Z małymi wyjątkami, typu kamraci, które to potwierdzają.
5. USA nie zależy na Ukrainie a na wykrwawieniu Rosji. Po wojnie zostawia
#alfonsmucha
#mar0ukscraps
Jest i moja ukochana ślicznotka :)
Emerald, Afons Mucha
Wypalanka na sklejce 30x60cm, gr. 5mm
Troszkę kreseczek tutaj na niej zostawiłam, ale i tak bardzo jestem sama z siebie dumna, że udało mi się to skończyć :)
Najgłupsze co może być to właśnie ocenianie prac plastycznych w podstawówce ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Można powiedzieć, że 3 tygodnie po 2-3 godzinki dziennie
Ale może się za niego wezmę ;)
Ale fakt, chciałabym coś popróbować na normalnym drewnie :)
Komentarz usunięty przez autora
Po prostu lutownicą wypalasz?
@cojaturobietezzajety mam jakąś specjalny sentymentów Muchy :) wypalam pirograf, bardzo podobne do lutownicy ;)
@b4kus tak jak powyżej, Mucha bardzo mi się podoba i bardzo przyjemnie się go wypala :3
Sama bawię się w to jakieś pół roku dopiero i w sumie... Z dużymi przerwali
Ale po prostu lubię się dziubdziac z tym ;p
Robienie kresek mnie uspokaja ;)
A wcześniej faktycznie byla szkoła plastyczna ;)
A chłopaki @SethARS i @Ukassiu mogą pewnie powiedzieć więcej na ten temat ode mnie :)
Komentarz usunięty przez autora
Ale jestem po szkołach artystycznych jeśli to coś zmienia ;)