Aktywne Wpisy
Nicolaus_Steno1 +519
TLDR: zweryfikowałem i wg mnie matka polaka jest prostytutka i dlatego robie ten wpis żebyście wiedzieli ze chłopak zamiast oddać matce cześć ze 100k jakie bierze za walke woli kłamać i kazac matce dalej się prostytuować
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jestemtunew +261
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A, no i jeśli takie czytanie nie ma najmniejszego sensu, to też mnie oświećcie i zaproponujcie jakąś alternatywę.
#ksiazka #biblioteka #zarzadzanie
@rozowatoxa: jedyne co mi do głowy przyszło
@rozowatoxa:
Komentarz usunięty przez autora
Zgadzam się z poprzednikami, że szacunek dla innych to podstawa.
a co do właśnie tych poleceń, to staram się to robić tak jak mówisz, czasem nawet daję pracownikom wolną rękę i pozwalam wybrać co akurat będą robić
@rozowatoxa: bardzo dobrze. Jeśli mają sprecyzowany cel to jak najbardziej mogą robić "po swojemu" liczy się efekt końcowy. Ty, zanim wydasz polecenie, powtórz je sobie w głowie, musisz brzmieć pewnie. Pracownik nie może widzieć, że się wahasz. No ale dobra, bo to pewnie też już wiesz, brzmi jak: "te Ferrari jest twoje, musisz tylko do niego wsiąść", ale tak jest :) Jak masz jakieś konkretne
John C. Maxwell - The 360° Leader
Reid Hoffman & Ben Casnocha & Chris Yeh - The Alliance: Managing Talent in the Networked Age
Michael Abrashoff - It's Your Ship: Management Techniques from the Best Damn Ship in the Navy