Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Najlepsze męskie teksty na podryw. Nie dziękujcie.
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow
km00787 +298
Fota znajomych na fb… Skręca mnie jak widzę takie niby #heheszki ale imho to przejaw lechtania uspośledzonego ego #polka
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #redpill
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #redpill
Byłem sobie w Norauto ostatnio nabić klimę. Przy okazji sprawdzili mi układ (bo było w środku pusto - więc lampka że coś jest nie halo), przeprowadzili próbę azotową - mówią "nic szczególnego nie wykryto". Nabili mi tę klimę czynnikiem z kontrastem, skasowali pieniążki, do widzenia. Kazali się stawić za 2 dni żeby sprawdzić co i jak.
Po 2 dniach klima przestała całkowicie chłodzić.
Jadę z powrotem do Norauto, biorą furę na diagnostykę - werdykt "w zbiorniku pusto". Czyli nieszczelność jak cholera. Oddałem auto do znajomego mechanika, ten zrobił próbę azotową u siebie - no faktycznie, poważna nieszczelność. I on mówi że przy takiej nieszczelności nie powinno się nabijać tej klimy - to nie ma sensu.
Pytanie, czy mogę teraz reklamować tę klimę u Norauto, zakładając, że załatają mi tę nieszczelność? Dowód zakupu (fakturę) mam, a skoro drugi serwis wykrył dziurę to znaczy że tamci niepotrzebnie napełniali mi tę klimę. Mogę teraz wnosić o darmowe napełnienie, czy jednak sam jestem sobie winien?
Dwa razy bylem awaryjnie. Raz z klima (podobny temat i nie chcieli sie przyznac do rysy na aucie ktora oni zrobili, drugi z filtrami (gość w a6 c6 szukal pol godziny wszystkich filtrów). Nigdy więcej. Możesz spróbować, ale oni swoje zrobii. Nabili, okazalo sie ze ucieka, czyli uklad nieszczelny. Koniec
Cholera, za głupie napełnienie klimy człowiek 5 stów płaci i to jeszcze przez własną pazerność. Echh..