Mireczki mam problem. Miałem ostatnio dzwona. Szkoda została określona jako szkoda całkowita. Do auta (około 2 miesiące przed dzwonem) została założona nowa instalacja LPG za 4100zł.
Ubezpieczyciel sprawcy nie chce wypłacić mi całości za lpg tylko około 2000zł zasłaniając się audatexem czy innym autocośtam. (notabene wcześniej chciał wypłacić 192 zł bo uznał że instalacja ma więcej niż 10 lat ale przedstawiłem im FV)
Do załatwienia sprawy (tak żebym wyszedł na "zero") brakuje mi właśnie tej brakującej kwoty. Jak mogę powalczyć z PZU żeby wypłacili całość? Uważam, że dwumiesięczna eksploatacja nie miała żadnego wpływu na stan instalacji więc 100% zwrotu kwoty zaLPG mi się należy. Prawda?
@Odzyskamy_odszkodowanie1: moim marzeniem jest to, żeby rzygali tą szkodą bo mnie tak w....li. Najbardziej to babeczka obsługująca szkodę. Jaka cholera pyskata :D
@michgur: no będą płacić bo my z każdą sprawą idziemy na Sąd co ich kosztuje dużo pieniędzy :D a te baby są takie wredne czasami, że też mam ochotę im co nieco powiedzieć
Ubezpieczyciel sprawcy nie chce wypłacić mi całości za lpg tylko około 2000zł zasłaniając się audatexem czy innym autocośtam. (notabene wcześniej chciał wypłacić 192 zł bo uznał że instalacja ma więcej niż 10 lat ale przedstawiłem im FV)
Do załatwienia sprawy (tak żebym wyszedł na "zero") brakuje mi właśnie tej brakującej kwoty.
Jak mogę powalczyć z PZU żeby wypłacili całość?
Uważam, że dwumiesięczna eksploatacja nie miała żadnego wpływu na stan instalacji więc 100% zwrotu kwoty zaLPG mi się należy. Prawda?
#wypadek #odszkodowanie #oszukujo