Wpis z mikrobloga

@foxyroxy: Ja używam trzech Delli - 24", 27" i 34". Pracuję ze zdjęciami, generalnie żyję ze zdjęć i uważam (wbrew powszechnej opinii bojówek EIZO), że te monitory zupełnie wystarczająco się sprawdzają w pracy ze zdjęciami.

@WooSan: Dell ma Vesę. Jak odepniesz od ekranu nogę, to na wierzchu zostaje Vesa.
  • Odpowiedz
@foxyroxy konkretnie to u2414h, kupiłem go nieco taniej bez gwarancji bo miałem trochę do czynienia z Dellami w pracy. Wygląda mega, działa super już ze dwa lata i jestem bardzo zadowolony, śmiało polecam ;)
  • Odpowiedz
@foxyroxy wybierz najładniejszy :D. Serio, do amatorskich zastosowań każdy z nich będzie dobry. Warto wziąć pod uwagę, że Lenovo ma rozdzielczość wyższa niż FullHD co też wpływa na wygodę pracy i wielkość obszaru roboczego. Poza tym ostatnio zbiera dobre opinie. Sam polecałem Della bo od lat na nich pracuje, ale tu naprawdę wybór jest w zasadzie dowolny.
  • Odpowiedz
@Desses: no siema, mam pytanie odnośnie Twojego monitora. Czy przy dolnej ramce na białym/jasnym tle nie masz ciemniejszego obrazu? Ja widzę takie przyciemnienie równolegle do ramki na jakieś 0.5 cm, może nawet więcej ( _)
  • Odpowiedz